Constantia Otelleri Ara

En uygun Constantia otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Constantia otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Constantia Hakkında

Constantia, Güney Afrika’da Cape Town’ın şarap denince akla ilk gelen, 17. yüzyıldan günümüze varlığını sürdüren şarap evleriyle ünlenmiş bir kasabadir. 

Güney Afrika’nın en eski şarap üretim alanı olan Groot Contantia’da yaklaşık 1865 yılından bu yana üretim yapılıyor. Bugün hem şarap evi hem müze olarak hizmet veren malikanede bu yıllardan kalma özel koleksiyon parçalarını da inceleme fırsatı bulabilirsiniz. Ailecek ziyaret edebileceğiniz bu mekan; iki seçkin restoranı, şarap tadımı, mahzen turları ve müzesi ile turistler için bir çekim merkezidir. Şehir turu otobüslerinin de duraklarından biri olduğu için rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Constantia Valley’de ödüllü restoranlar, lüks bir butik otel, spa gibi kendinizi şımartabileceğiniz aktivitelerin yanı sıra; yürüyüş, zip lining, bisiklet turu, at binme, alışveriş için eşsiz dükkanlar ve şarap çiftliklerinde tur gibi günü birlik aktivitelerden birini seçerek zaman geçirmeniz de mümkün. 

Constantia Green Winery ise şehir merkezine yaklaşık 20 dakika uzaklıkta özel bir şarap tadım tesisi. Üzüm bağlarını izleyerek, tadım yapabileceğiniz özel tasarımlı odaları ile hem manzaranın hem şarapların tadını çıkarabilirsiniz. Geniş bir fiyat skalasında yerel ve dünya mutfağının örneklerini bulabileceğiniz Constantia’da ödüllü restoranlardan, sokak yemeklerine bir lezzet turu yapabilirsiniz. 

Akdeniz ikliminin hakim olduğu bölge, dört mevsim ziyaret edilebilir olsa da; Mart-Mayıs ve Eylül-Kasım ayları ayları Constantia’yı ziyaret etmek için en iyi dönemdir.