Santa Barbara Otelleri Ara

En uygun Santa Barbara otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Santa Barbara otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Santa Barbara Hakkında

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya Eyaleti’nde bulunan Santa Barbara şehri adeta doğal bir kent niteliğinde. Büyük Okyanus’a uzanan kıyı kesimlerinin etkisiyle önemli bir turizm kenti olan Santa Barbara’nın nüfusu 92 bin civarında. Akdeniz ikliminin ve tropikal iklimin etkisinin beraber görüldüğü Santa Barbara’da yaz ayları çok sıcak ve kurak geçerken, kışlar ise ılık geçer. 27-32 derece arasında değişen sıcaklıklar belli bir rejime sahip.

Santa Barbara’da birçok gezi alanı ve plaj bulunur. Her yıl; Alameda Parkı, Elings Parkı, Alice Keck Park Memorial Gardens, De La Guerra Plaza, Skofield Parkı, Parma Parkı, Shoreline Parkı, Douglas Family Preserve, East Beach, Leadbetter Beach, West Beach, Hendry's Beach ve Andree Clark Kuş Cenneti gibi alanlara turistler tarafından yoğun ilgi gösterilir. Bu alanları ziyaret ederek doyası bir eğlenme imkanına kavuşabilirsiniz. Tatil beldesi olduğu için oldukça farklı lezzetleri bir araya getiren Santa Barbara şehrinde Güney Amerika ve Avrupa mutfağından birçok seçenek menülerde yer alır. Deniz mahsullerine de geniş ölçüde yer verilerek, çeşitlendirilmiş pişirme teknikleriyle farklı sunum şekilleri oluşturulur.

Şehir tam bir öğrenci kentidir. Dünyanın dört bir yanından gelen öğrenciler; University of California, Santa Barbara, Santa Barbara City College, Westmont College, Brooks Institute of Photography, Music Academy of the West, Santa Barbara Business College, Antioch University ve Fielding Graduate University gibi üniversitelerde eğitim görür. Santa Barbara’ya yakın çevrede bulunan tüm havalimanlarından kolayca ulaşılabilir.