Club Sun Village

Adrasan, Kumluca, Antalya
Club Sun Village Genel
Club Sun Village Genel
Club Sun Village Genel
Club Sun Village Genel
Club Sun Village Genel
Image More +40 fotoğraf
Club Sun Village
Deniz Mah Ertas Cad Cavuskoy Adrasan Kumluca, Antalya

Kumluca'da yemyeşil ağaçlarla dolu bir ormanın ortasında kurulu olan Club Sun Village huzurlu bir doğa tatili yapmak isteyenler için harika bir seçenek. Ahşap bungalow evleri ve taş restoranıyla dikkat çeken otelde 27 oda bulunuyor. Otelin bütün odalarında ayrı oturma alanları yer alıyor. 

Çocuk dostu otelin bahçesinde yetişkinler ve çocuklar için özel yüzme havuzları yer alıyor. Havuzların etrafındaki şezlong ve şemsiyeler günün her saatinde kullanmanız için hazır bekliyor. Otelin rahatlatıcı olanakları arasında tam donanımlı spa hizmetleri mevcut. 

Otelde balayı tatili yapan çiftlere meyve sepeti ikramı ve odaya kahvaltı hizmetleri veriliyor. Balayı tatillerinizde havuz kenarında baş başa romantik bir akşam yemeği ve ATV ile safari turu ücretsiz sunuluyor.

Tekne turu, dalış turu, bisiklet turu, treeking, yamaç paraşütü ve tahtalı teleferik otelin diğer aktivitelerinden. Olimpos Antik Kenti, Suluada ve Yanartaş gibi turistik mekanlara oldukça yakın olan otel bölgeyi tanımak isteyen gezginler için iyi bir başlangıç noktası. 

Adrasan merkezine 1,5 km

Oda Bul

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x