Club Grand Becassier

Ağva, Şile, İstanbul
Club Grand Becassier Genel
Club Grand Becassier Genel
Club Grand Becassier Genel
Club Grand Becassier Genel
Club Grand Becassier Genel
Image More +43 fotoğraf
Club Grand Becassier
Ağva Merkez, Yakuplu Cd. No 220, 34990 Şile/İstanbul Şile, İstanbul

Club Grand Becassier, misafirlerini İstanbul’un el değmemiş köşelerinden biri olan Şile Ağva’ya davet ediyor. 37 odalı otelde 2 jakuzili, 2 balkonlu, 15 double ve 20 triple oda bulunuyor. Samimi tarzda dekore edilmiş odalarıyla misafirlerin gönüllerini ısıtacak odalarında modern onfor gereklilikleri de en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Otelde konaklayan misafirler odalarında odaya özel banyo, banyo bukleti, havlu, saç kurutma makinesi, ücretsiz Wi-Fi, gardırop, makyaj masası, mini buzdolabı, merkezi ısıtma, split klima gibi konfor öğelerine erişebiliyorlar.

Ağva’da bulunan en büyük arazili oteller arasında yer alan Club Grand Becassier’in geniş bahçesinde doğayla iç içe düzenlenmiş oturma alanları, çocuk parkı, voleybol sahası gibi alanlarla dinç kalmak için spor yaparken ya da soluklanırken tertemiz havanın zindeleştirici etkisinin tadını çıkartabilirsiniz. Yaz güneşinin kavurduğu günlerde ise otelde bulunan açık havuz ise sıcaktan bunalan ya da güneşlenmek isteyen misafirlerin ihtiyacına cevap oluyor. Göksu Nehri’nin eşsiz manzaralarını takip etmek isteyen misafirler ise nehirde düzenlenen tekne turlarına katılabiliyorlar.

Şile merkezine 1 kilometre uzakta bulunan otele hava yoluyla ulaşmak isteyen misafirler ise Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yapacakları 68 kilometrelik bir yolculuk sonunda tatillerine başlayabiliyorlar.

Ağva merkezine 0,2 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Aile
(İptal Edilemez) Aile Odası
Deluxe
Delüks ( Iptal Edilemez ) Oda
Balkonlu
Balkonlu (İade Edilemez) Oda
Standart
Standart Oda
Balkonlu
Balkonlu Oda
Aile
Aile Oda
Deluxe
Deluxe (İptal Edilemez) Oda
Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Önemli UyarılarÖnemli Uyarılar

 

Evcil hayvan 5 kg'ya kadar kabul edilmektedir.

Havuz belirli bir süre kapalıdır.

Yakınındaki Oteller

x