Club Aida

Marmaris, Muğla
Club Aida Genel
Club Aida Havuz
Club Aida Havuz
Club Aida Havuz
Club Aida Havuz
Image More +13 fotoğraf
Club Aida
Ayhanlar Cad.Merkez Mah.212.Sok Marmaris, Muğla

Muğla Marmaris’te hizmet veren tesis, büyüleyici bir ortamda konuklarına keyifli bir tatil deneyimi vadediyor.

Misafirlerin beklentileri ve ihtiyaçları göz önüne alınarak dizayn edilen tüm odalar standart olarak klima, masa, manzaralı balkon, kasa, mutfak, fırın, televizyon ve duş özelliklerine sahip. İsteğe bağlı sigara içilemeyen ve aile odası alternatifleri seçilebilir. Konuklar ayrıca ücretsiz wifi sayesinde internet hizmetinden de faydalanabilir.

Tatil deneyimini daha da iyileştirmek için oda servisi ve concierge hizmetlerinin yer aldığı otel içerisinde, havuz ve oturma salonları bulunuyor. Şahsi aracı ile gelen konuklar için ücretsiz otopark mevcut.

Çocuklu aileler için tesis içerisinde oyun salonu ve çocuk kulübü imkanları ailelere sağlanıyor. Yetişkinler için sunulan oyun alanlarında ise bilardo, dart ve masa tenisi gibi aletlerle eğlenceli vakit geçirebillirsiniz. 

İş amaçlı seyahat eden konukların faydalanabileceği özel toplantı odaları, konferans salonları ve internet ağı sayesinde birçok işinizi halletmenize olanak sağlayan otel; kuru temizleme, ütü ve çamaşır yıkama hizmetlerine sahip.

Tesis içerisinde yer alan salon içerisinde dilerseniz hamam, spa, baş masajı, sauna ve özel masaj imkanlarından da faydalanabilirsiniz. Tatili dönüşü sevdiklerinize hediye alabileceğiniz dükkân ve ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir marketin bulunduğu otelde, ulaşım sorunu yaşayabilecek konuklar için araç kiralama ve havaalanı transfer hizmetini de misafirlerine sağlıyor.

Dalaman Havalimanı’na 50 kilometrelik bir uzaklıkta konumlanan işletme,  birçok farklı lezzeti tadabileceğiniz restoranlara ve bölgenin ilgi çekici noktalarından Ancient City ve AquaDream Su Parkı’na 5 dakikalık yürüme mesafesinde.

Marmaris merkezine 2,3 km

Oda Bul

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x