Pune Otelleri Ara

En uygun Pune otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Pune otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Pune Hakkında

Merkezinde yükselen gösterişli binaları ve bakımlı caddeleri ile Hindistan içinde adeta bir Avrupa kenti havası yaşatan Pune, ülkenin Maharaştra eyaletinde yer alıyor. Delhi ve Mumbai ile birlikte aynı zamanda ülkenin en gelişmiş yerleşimlerinden olan Pune’ye seyahat ettiğinizde Hindistan’ın modern yüzünü yansıtan pek çok lüks otel arasından seçiminizi yapabilirsiniz.

Pek çoğu kent merkezinde konumlanan otellerde Pune gezinizi rahat geçirmenizi sağlayacak 24 saat açık resepsiyon, kuru temizleme, toplantı odaları, teras, sigara içilmeyen odalar, yüzme havuzu, kahvaltı servisi, konferans merkezi, çamaşırhane ve ücretsiz vale servisi gibi hizmetlerden yararlanmanız mümkün. 

Lüks konusunda adeta birbirleriyle yarışan Pune tesislerinde ayrıca odalarda bulunan saç kurutma makinesi, geniş duş başlığı, ücretsiz gazete, ütü masası, LCD televizyon, ücretsiz internet, şişe su, mini bar, kozmetik ürünleri, kaliteli yatak takımı, şömine ve kablo TV başta olmak üzere pek çok farklı olanağın tadını çıkarabilirsiniz. 

Özellikle sahip olduğu kültürel varlıklarla bilinen Pune, eğitim konusunda da Hindistan içinde hayli önemli bir merkez olarak kabul ediliyor. Şehrin ev sahipliği yaptığı yüksek standartlı kurumlar sayesinde her yıl Hindistan genelinden pek çok öğrenci kenti ziyaret ediyor. Üstelik yine farklı alanlarda uzun zamandır eğitimini sürdüren köklü kurumlardan Pune Üniversitesi de şehrin sınırlarında hizmet veriyor.

Hindistan’ın diğer popüler şehirleri ile kıyaslandığında Pune, fazlasıyla küçük gibi görünebilir. Ancak kentte ziyaret edilebilecek alanların sayısı birkaç günlük kısa gezilere zor sığacak denli fazla. Özellikle Sarvajanik Ganpati Tapınağı, 1800’lü yılların sonlarında inşa edilen gösterişli Aga Khan Sarayı ve yakınlarda bulunan sulak araziler keyifli bir Pune gezisinin olmazsa olmaz durakları arasında. 

Şehirde ayrıca Lonavala taraflarına doğru geldiğinizde bölgenin enfes doğasını keşfederek ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. Koregaon Parkı ise kent sakinleri ve ziyaretçilerin yeşille kucaklaşmak adına Pune’de tercih ettikleri harika noktalardan. Geniş bir alanı kaplayan parkı biraz yürümek veya spor yapmak için ziyaret edebilirsiniz. Pune, popüler yurt dışı merkezlerden düzenlenen uçak seferleri konusunda en azından başkent Delhi ve Mumbai kadar gelişmiş değil. Bu durum şehrin Hindistan’ın diğer turistik yerleşimlerine göre biraz arka planda kalmasına neden olabiliyor. Buna karşın Pune, eski ile modern çizgileri bir araya getiren mimarisi ve nefis doğasıyla ülkenin ziyarete değer adresleri arasında ilk sıralarda bulunmayı başarıyor.