Wilderness Otelleri Ara

En uygun Wilderness otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Wilderness otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Wilderness Hakkında

Güney Afrika’daki Cape Bölgesi’nin batısında Garden Route olarak bilinen sahil şeridinde yer alır. Geniş plajlara ve sahil şeridine sahip olan kasabada; Hint Okyanusu, Quteniqua Dağları ve Kaaimans Nehri manzaralarının tadını çıkarabilirsiniz. Büyülü Garden Route Doğa Parkı’nın bir parçası olan Wilderness Tabiat Parkı da leoparlar, maymunlar ve kartallar dahil olmak üzere yaban hayatı için harika bir habitat. Bu da turistler için Wilderness’ı bir çekim merkezi haline getirir. 

Garden Route’un kalbinde yer alan Wilderness; göller, dağlar ve sahilleriyle kano, bisiklet, hiking, kite sörf gibi aktiviteleriyle doğada zaman geçirmeyi sevenler için hazine değerinde. Wilderness'taki bir dizi yürüyüş parkurundan en popüleri ise Afromontane ormanı boyunca uzanan Half-collard Kingfisher Yolu'dur. Touw Nehri'nin batı kıyısında başlayıp 5 kilometre boyunca devam eder. Yol boyu rastlayacağınız, şelale ve kaya havuzundan faydalanmak için yanınıza mayo, havlu vb. almayı unutmayın. Ormanda rastlayacağınız Outeniqua Sekoya ağacına giden yolu takip ederseniz, 850 yaşındaki Büyük Ağaç olarak da anılan ağacı, görme fırsatı elde edebilirsiniz. Bu son derece güvenli yürüyüş parkurundaki her rotanın, tekerlekli sandalye dostu olduğunu da hatırlatalım. Kaaiman Şelaleleri ve Nehri’ne doğru hiking turlarına katılabilir, kano turları ile doğada harika bir gezinti yapabilirsiniz. 

Wilderness’ta yerel mutfak, deniz mahsülleri ve Avrupa mutfağından lezzetli alternatifler bulabilirsiniz. Yeme-içme konusunda ucuz alternatiflere çok sık rastlamayacağınız için bütçe ayırmanızı tavsiye edebiliriz. Wilderness’a seyahat etmek için en uygun dönem Temmuz ve Ekim ayları arasındadır.