Chiyoda Otelleri Ara

En uygun Chiyoda otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Chiyoda otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Chiyoda Hakkında

Tokyo’nun 23 özel semtinden biri olan Chiyoda,  54.000 nüfusa sahiptir. Başkentin kalbinde yer alan bu semt, bölgenin %12sini kaplayan İmparatorluk Sarayına ev sahipliği yapmasıyla  her yıl çok fazla sayıda turist tarafından ziyaret ediliyor.
Chiyoda semti, Shikansen denilen tüm hızlı trenlerin merkezi olma özelliği taşır. Tarihi yansıtan binalarla dolu olan semtte, tren istasyonlarının bile 1. Dünya Savaşı mimarisini yansıttığını görebilirsiniz.
Semtte mutlaka görülmesi gereken yerlerin başında İmparatorluk Sarayı yer alıyor. Dış bölümleri ile halkın gezmesine açık olan Saray, İmparator Ailesi’nin yaşadığı özel alanlardan oluşuyor.  Aynı zamanda eşsiz Japon stili bahçeleri ve eski Edo Kalesini de içeren tarihi zenginliği ile göz dolduruyor.
Chiyoda, tapınakların ve türbelerin de oldukça yoğunlaştığı bir bölge olarak öne çıkıyor. Tokyo’nun tarihi bekçiliğini üstlenen Asakusa semtinden sonra Chiyoda’da da gezebileceğiniz tapınakların sayısı oldukça fazla.  Ünlü Kanda Matsuri Festivali’nin gerçekleştiği Kanda Tapınağı, Tokyo’nun diğer önemli festivallerinin olduğu  Hie ve Yasukini Tapınağı görebileceğiniz yerlerden sadece birkaçı…
Tarih ve  sanatın merkezi olan Chiyoda’da tabii ki müze yoğunluğu da göz ardı edilemeyecek kadar fazla. Tokyo Ulusal Modern Sanat Müzesi, semtte ilk önce görülmesi gereken müzelerin başında geliyor.
Modern ile gelenekselin buluştuğu semtte, alışveriş yapmak da oldukça güzel bir aktivite olacaktır.
Tokyo’nun geniş metro ağında yer alan bir çok hat ile Chiyoda’ya ulaşabilirsiniz. Seçeceğiniz hatlar arasında Marunouchi,  Hanzomon ve  Hibiya hattı yer alabilir.