Chao

Batum
Chao Genel
Chao Genel
Chao Genel
Chao Genel
Chao Genel
Image More +7 fotoğraf
Chao
Gorgiladze, 75 , Batum

Gürcistan'ın başkenti ve tatil cenneti Batum’un merkezindeki seçkin otellerden biri olan Hotel Chao, çarpıcı dış mimarisi ve şık iç mekanlarıyla hem iş seyahatleri hem de Batum tatillerinde hizmet veriyor.

25 tane sigara içilmeyen ve konforlu odası bulunan tesiste Dubleks, Double, Standart Duble, Standart Triple ve Budget Double Twin oda seçenekleri var. Odalar ise Gürcistan'a özgü şık süslemeler, lüks vintage koltuklar, kaliteli mermerlerle döşenmiş zemin, kaliteli halılar, renkli duvar kağıtları, özel yapım ahşap karyolalar, rahat oturma grupları, lüks banyo, büyük ekran LCD TV ve klima gibi pek çok özellikle donatılmış.

Otel restoranında güne taze ve organik ürünlerle hazırlanan lezzetli kahvaltılara başlayabilir; akşam yemeklerinde ise ünlü Gürcü şarapları eşliğinde taze deniz ürünleri, yöresel lezzetler, dünya mutfaklarından yemeklerin yanı sıra özel hazırlanan vejetaryen ve diyet menüleri de tadabilirsiniz.

Yaz aylarında denizin tadını çıkarabileceğiniz Batum Plajı'na sadece 10 dakika yürüyüş mesafesindeki Hotel Chao; Batum Yunus Parkı’na 5 dakika, 6 Mayıs Parkı’na 10 dakika, dünyaca ünlü Ali ve Nino Heykeli, Avrupa Meydanı, Argo Teleferik, Batum Botanik Bahçesi ve Petra Kalesi gibi turistik noktalara da sadece 30-40 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Batum Havalimanı gidiş dönüş transfer servisiyle kısa sürede ulaşabileceğiniz otelde araba kiralayabilir ve ücretsiz otoparkı da kullanabilirsiniz.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Çift
Standart 1 Çift Kişilik Yatak
Tek
Standart Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x