Baishan Otelleri Ara

En uygun Baishan otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Baishan otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Baishan Hakkında

Çin Halk Cumhuriyeti'nin Jilin eyaletinde bir şehir olan Baishan kelimenin tam anlamıyla "Beyaz Dağ" anlamına gelir ve bu adı Changbai Dağı’ndan alır. Neolitik Çağ kadar erken dönemde yaşamın başladığı bölge, 20. yüzyılın başlarında Fengtian, Tonghua, Liaoning gibi farklı illere aitti. Jilin hükümeti’nin 1959 yılındada kurduğu Hunjiang Şehri ise 1994 yılından bu yana Baishan olarak anılıyor.

Baishan’da terk edilmiş güç istasyonunu ziyaret edebilirsiniz, hem yürüyüş yapmak hem enteresan kareler yakalamak için oldukça cool bir ortam sağlıyor. Doğa severlerin zaman geçirmekten hoşlanacağı, Cennet Gölü civarında yürüyüşlere çıkabilirsiniz. Jinjiang Büyük Kanyon’a düzenlenen turlara katılabilirsiniz. Changbai Dağı'ndaki Karst Mağaraları’nı keşfe çıkabilirsiniz. Yalujiang Nehri üzerinde yapılan tekne gezilerine katılarak, keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Baishan kaplıcalarından, Changbai ve Fusong kaplıcalarında şifalı, kendinizi dinlendirdiğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. 

Çin ve Kore’nin yerel yemeklerini bulabileceğiniz Baishan’da enteresan lezzetlerle karşılaşabilir, barbekü ve sokak yemeklerinin tadına bakabilirsiniz. Çin’in maden suyu kaynağı Baishan’da, mutlaka çeşitli maden sularını denemelisiniz. Yazların kısa ve yağmurlu; kışların ise uzun ve kuru geçtiği Baishan’a seyahat için en uygun dönem; bahar aylarıdır. Ayrıca, ilkbaharda Wild Flowers Festivali, sonbaharda Red Leaves Festivali ve kışın Buz ve Kar Festivali gibi farklı festivallere ev sahipliği yapan Baishan’a bu dönemlerde de şans vermeniz hoş olabilir.