Çeşmeli Konak Otel

Silivri, İstanbul
Çeşmeli Konak Otel Genel
Çeşmeli Konak Otel Genel
Çeşmeli Konak Otel Genel
Çeşmeli Konak Otel Yeme / İçme
Çeşmeli Konak Otel Lobi
Image More +12 fotoğraf
Çeşmeli Konak Otel
Alibey Mah. Fevzi Çakmak Cad. No:8/C 34570 Silivri/İstanbul Silivri, İstanbul

Çeşmeli Köşk Hotel, iş seyahatleriniz ve tatilleriniz için şık bir konaklama seçeneği sunuyor. Silivri merkezindeki konumuyla göz dolduran otel, misafirlerin nostaljik tarafına da hitap eden mimarisiyle de çok cazip. 19. yüzyıl Türk konağı mimarisine göre inşa edilmiş bina, dönem mimarisine göz kırpan ahşap kaplama hakimiyetli ve ferah iç mekan tasarımlarıyla prestij hissi uyandırıyor. 20 odasıyla hizmet veren otelin odalarında misafirler modern konfor gerekliliklerine de ulaşabiliyorlar. Odalarda sunulan imkanlar arasında gömme dolap, çalışma masası ve sandalye, minibar, düz ekran televizyon, uydu yayını, ücretsiz Wi-Fi, odaya özel banyo, havlu, banyo bukleti yer alıyor. Otelin bazı odalarında ise misafirleri keyif yapabilecekleri bir jakuzi bekliyor.

Özellikle yakın çevrede bulunan iş görüşmelerinize sıkıntı çekmeden ulaşabileceğiniz Çeşmeli Köşk Hotel, aynı zamanda iş bağlantılarınızı ağırlayabileceğiniz keyifli lobisiyle ve toplantı salonuyla iş organizasyonlarınızda da yanınızda.

Keyifli ve konforlu bir konaklama geçirebileceğiniz Çeşmeli Köşk Hotel’e hava yoluyla seyahat eden misafirler İstanbul Havalimanı’ndan 62 kilometrelik bir yolculuk sonucu ulaşabiliyorlar.

Silivri merkezine 0,2 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Standart
Standart Oda
Superior
Superior (İptal Edilemez) Oda
Deluxe
Deluxe (İptal Edilemez) Oda
Executive
Executive (İptal Edilemez) Oda
Standart
Standart Double Oda
Standart
Standart Twin Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Önemli UyarılarÖnemli Uyarılar

 

Ek yatak ücretlidir.

Yakınındaki Oteller

x