Castle Inn Cappadocia

Ortahisar, Kapadokya, Nevşehir
Castle Inn Cappadocia Genel
Castle Inn Cappadocia Genel
Castle Inn Cappadocia Genel
Castle Inn Cappadocia Genel
Castle Inn Cappadocia Genel
Image More +38 fotoğraf
Castle Inn Cappadocia
Eski mahalle, Bahce sokak, No:5 Ortahisar Urgup Kapadokya, Nevşehir

Ortahisar Kalesi ve Göreme Milli Parkı’na 2 dakika, Pancarlık Vadisi ve Aynalı Kilise’ye ise sadece 20 dakika yürüyüş mesafesindeki 150 yıllık klasik bir Kapadokya konağında hizmet veren Castle Inn Cappadocia, 5 tane sigara içilmeyen ve zarif dekorasyonlu odasıyla hem balayı hem de aile tatilleri için ideal bir butik otel. Şömineli ve jakuzili taş odalarında antika süslemelerden modern imkanlara kadar pek çok özellik bulunuyor.

Panoramik Ürgüp manzaralı teras restoranında çevre köylerden getirilen organik sebzeler, meyveler, ev yapımı reçeller ve köy ekmekleriyle açık büfe kahvaltılar sunan otelde öğle ve akşam yemeklerinde ise zengin şarap menüleri eşliğinde Türk ve dünya mutfaklarından sevilen lezzetleri; diyet, vejetaryen ve glutensiz menüleri tadabilirsiniz.

Bisiklet kiralayabileceğiniz otele Nevşehir Havalimanı transfer servisi ile ulaşabilir; Pancarlık Vadisi, Zemi Vadisi, Aşıklar Vadisi’nde at rehberlerle at safarileri ve ATV turlarına katılabilir, doğa yürüyüşleri ile bölgenin antik kent ve kiliselerini gezebilir veya sıcak hava balon turlarına rezervasyon yaptırarak Kapadokya’yı kuş bakışı izleyebilirsiniz.

Kapadokya merkezine 4,0 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda (Arch)
Oda
Oda (Budget Arch)
Deluxe
Deluxe Oda (Arch)
Deluxe
Deluxe Oda (Stone)
Deluxe
Deluxe Oda (Cave)

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x