Castelino Akyarlar

Akyarlar, Bodrum, Muğla
Castelino Akyarlar Plaj
Castelino Akyarlar Plaj
Castelino Akyarlar Deniz
Castelino Akyarlar Deniz
Castelino Akyarlar Yeme / İçme
Image More +6 fotoğraf
Castelino Akyarlar
Akyarlar, Tarık Akan Caddesi No:45, 48980 Bodrum/Muğla Bodrum, Muğla

Castellino Akyarlar, sevimli tatil beldesi Akyarlar'da denize sıfır konumuyla dikkat çekiyor. Şehrin stresinden uzaklaşıp hafta sonu kaçamağı yapmak isteyenler ve aile tatiline çıkmak isteyenler için ideal olan otel misafirlerine kusursuz bir hizmet sunuyor. Denizaltı Arkeoloji Müzesi, Fransız Kulesi ve Bodrum Kalesi gibi turistik mekanlara oldukça yakın olan otel bölgeyi tanımak isteyen gezginler için de uygun. 

Otelde her biri farklı konseptlerde döşenmiş 20 oda bulunuyor. Sıcak atmosferi ve güler yüzlü personelleri sayesinde kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz otelin bütün odaları enerji veren renklerle ihtiyacınız olan her şey düşünülerek hazırlanmış. Odaların balkonlarında sabah kahvelerinizi huzurla yudumlayabilirsiniz.

Oda kahvaltı biçiminde çalışan otelde her sabah servis edilen leziz köy kahvaltıları tatilinizin tadına tat katacak. Özel plajında gün boyu suyun keyfini çıkarabileceğiniz otelin şezlong ve şemsiyelerini ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Otelde yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluğa anında müdahale edebilecek bir doktor da var.

Milas Havaalanı'na 55 kilometre uzaklıkta yer alan otel misafirlerine daha rahat bir yolculuk deneyimi yaşamaları için araba kiralama hizmeti veriyor. Özel araçlarıyla seyahat edenler otelin ücretsiz otoparkını kullanabilirler. 

Bodrum merkezine 14,6 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Dağ
Dağ Manzara Köy Oda
Deniz
Standart Standart

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x