Koksijde Otelleri Ara

En uygun Koksijde otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Koksijde otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Koksijde Hakkında

Belçika’nın Batı Flanders bölgesinde kuzey denizi kıyısında yer alan Koksijde; doğal güzellikleri ve tarihi ile turistler için bir cazibe merkezidir. Kıyı kenti Koksijde’nin atmosferini; çiçekler, doğa ve halk sanatları ile özetleyebiliriz. Paskalya’da kurulan çiçek pazarı, yaz aylarında çiçeklerle yapılan gösteriler nedeniyle, "Çiçekli Sahil Beldesi" olarak ödüllendirilmiş. Turistlerin konaklama alışkanlığı genellikle plaja yakın evler ya da şık villalardan yana oluyor.  

Dunkirk’e kadar uzanan Koksijde Plajı yaklaşık 10 kilometre uzunluğundadır. Plajda güneşlenmek, uzun bir yürüyüş yapmak ya da su sporları ile eğlenmek için harika bir tercih olabilir. De Panne plajı, Belçika kıyılarının en geniş plajlarından biri. Dolayısıyla plajda uzanmak, dolaşmak veya mevcut birçok spor aktivitelerinden herhangi biriyle vakit geçirmek için bolca alan bulabilirsiniz. 

Koksijde’ye sadece on dakikalık mesafede olan Navigo Müzesi, ulusal balıkçılık müzesidir. Yalnızca Flaman kıyı endüstrisinin zengin mirasını gösteren mükemmel bir koleksiyona sahip olmakla kalmayıp aynı zamanda gerçek bir balıkçı teknesine, akvaryumlara, hediyelik eşya dükkanına ve bir restorana ev sahipliği yapmaktadır. Yerel Belçika mutfağının yanı sıra, Avrupa ve Akdeniz mutfaklarını bulabileceğiniz Koksijde’de her bütçeye uygun alternatif menüler bulabilirsiniz.

Koksijde’ye seyahat etmek için en uygun zaman, sıcaklıkların düşmeye başladığı ve düşük sezona girilen sonbahar olabilir. Böylece hem ulaşım hem konaklama maliyetlerinden ciddi oranda tasarruf edebilirsiniz. Ancak deniz tatili yapmak niyetindeyseniz, en uygun dönem, Haziran - Eylül aylarıdır.