Casaoliva Alaçatı

Alaçatı, Çeşme, İzmir
Casaoliva Alaçatı Genel
Casaoliva Alaçatı Genel
Casaoliva Alaçatı Genel
Casaoliva Alaçatı Genel
Casaoliva Alaçatı Genel
Image More +19 fotoğraf
Casaoliva Alaçatı
Hacı Memiş Mah. 2051 Sk. No:8 Alaçatı/İzmir Çeşme, İzmir

İzmir Alaçatı’da konumlanan Casaoliva Alaçatı, misafirlerine bölgeye özgü taş mimarisiye sahip iki adet taş binasıyla misafirlerini karşılıyor. Modern ihtiyaçların da gözetildiği, zevkle döşenmiş cumbalı veya balkonlu, havuz manzaralı seçeneklere sahip 20 odasında odaya özel banyo, banyo kozmetikleri, saç kurutma makinesi, minibar, düz ekran TV, Wi-Fi, telefon, çay-kahve seti gibi imkanlar sağlanıyor. Odalardan 6 adedi Standart, 10 adedi Executive, 4 adedi ise Suit klasmanında düzenlenmiş.

Oda kahvaltı hizmeti veren otelin bahçesinde güne enfes lezzetlerle bezeli serpme Ege kahvaltısıyla başlayabilirsiniz. Kahvaltı esnasında ve otelde geçen vaktinizin geri kalanında ferah bahçede bulunan masalarda soluklanabilir, akşamüstü gerçekleşen çay, kahve ve tatlı servisi eşliğinde muhabbete koyulabilirsiniz. İç mekanları tercih ediyorsanız, misafirlerin rahatı düşünülerek döşenmiş oturma alanları ve taş mimarinin ferahlığı size yaz sıcaklarına karşı bir sığınak vazifesi görecek. Deniz kenarını tercih eden misafirler ise 750 m uzaklıktaki halk plajının keyfini sürebilirler.

Otel; hayatın huzur içinde aktığı, her sokağında ayrı bir kartpostal yaşanan Alaçatı’nın merkezine yürüme mesafesinde. Ulaşım için hava yolunu tercih eden misafirlerimiz için ise en yakın ulaşım noktası 85 km ile İzmir Adnan Menderes Havaalanı.

Alaçatı merkezine 1,3 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bahçe
Bahçe Manz Deluxe Oda
Standart
Standart Oda
Süit
Süit
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x