Chitre Otelleri Ara

En uygun Chitre otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Chitre otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Chitre Hakkında

Panama eyaleti Herrera'nın başkenti olan, adı yerli kabile Chitra’dan gelen Chitre, Azuro Yarımadası’nda yer alıyor. Her yıl düzenlenen karnavalları ile bilinen ve hem yerel hem yabancı turistler için odak noktası olan Chitre’de dolu dolu bir seyahat geçirebilirsiniz.

24-28 Şubat tarihleri arasında bölgenin en büyük festivallerinden biri olan, folklorik danslar, su dövüşleri ve eğlence vadeden Carnaval’a katılmak isteyebilirsiniz. 18-20 Ekim tarihleri arasında ise, Chitré’nin kuruluşu için düzenlenen Fundación de Chitré Festivali’ne katılabilirsiniz. San Juan Bautista Festivali ise yine geleneksel ancak biraz zorlayıcı olabilir; boğa güreşi, horoz dövüşü izlemeye dayanabileceğinizden emin olmalısınız. 18. yüzyıldan günümüze ulaşan San Juan Bautista Katedrali, altın ve ahşap dengesiyle zarif bir sadeliğe sahip. Kolonyel mimari tarzındaki Herrera Müzesi; çok iyi korunmuş özel çömlekler ve bazı özel parçaların replikalarının oluşturduğu sergiler yer alıyor. 

Ostestrasyonla etkileşen birçok katedralin aksine, 18. yüzyıldan günümüze ulaşan San Juan Bautista Katedrali, zarif sadeliği ve altın-ahşap dengesiyle dikkat çekiyor. Aziz figürleri, tik ağacından haçları ve orijinal vitray pencereleri ile göz alıcı güzelliği olan katedrali görülmesi gerekenler listenize almalısınız.

Chitre merkezine 1,5 kilometre uzaklıktaki La Arena’dan, hem evinize hem sevdiklerinize hatıra hediyelikler seçebilirsiniz. Chitre’de yer alan birçok fırın arasında en büyük ve en eskisi Panaderia Chiquita’nın taze, leziz ürünlerini mutlaka denemelisiniz. Cantina La Arana barda da yerel biraları tadabilirsiniz. Chitre’ye oldukça yakın mesafede yer alan; Parita, La Arena, La Villa de los Santos, Las Tablas, Guarare’yi gezi planınıza alabilirsiniz. En yüksek sezonunu Mart, Haziran ve Temmuz aylarında yaşayan Chitre’ye seyahat için en uygun dönem; Ocak ve Nisan ayları arasındadır.