Casa Costa Boutique Hotel

Gündoğan, Bodrum, Muğla
Casa Costa Boutique Hotel Genel
Casa Costa Boutique Hotel Genel
Casa Costa Boutique Hotel Genel
Casa Costa Boutique Hotel Genel
Casa Costa Boutique Hotel Genel
Image More +28 fotoğraf
Casa Costa Boutique Hotel
Gündoğan Mah., Kızılburun Mevkii. 27.Sk. 48965 Bodrum/Muğla Bodrum, Muğla

Casa Costa Boutique Hotel Muğla'nın gözde tatil beldesi Bodrum'un kalbinde konumlanan bir butik otel. Modern bir mimariye sahip olan bina misafirlerinin içini daha ilk bakışta ferah bir hisle dolduruyor. Şehrin merkezinde bulunan otel bir de özel plaja sahip. 

Otel bünyesinde bir açık bir kapalı olmak üzere iki restoran ve bir bar bulunuyor. Restoranda profesyonel aşçılar tarafından hazırlanan birçok lezzetli alternatifi deneyebilirsiniz. Akşamları dostlarınızla barda içkilerinizi yudumlayıp keyifli vakit geçirebilirsiniz. 

Rahatlamak ve birikmiş stresinizden kurtulmak istiyorsanız tesis sizi hayal kırıklığına uğratmayacak. Otel bünyesindeki kuaför salonunu kullanabilir, saunada vakit geçirebilir ya da profesyonel masörlerin hizmet verdiği masaj salonundan faydalanıp kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz. Otel güneşlenmek için harika bir alana sahip. Denizin üzerinde bir iskele şeklinde inşa edilmiş bölgedeki şezlonglara uzanıp içkilerinizi yudumlayabilir ve bronzlaşabilirsiniz.

Sağlıklı yaşama önem veriyor ve spor rutininizi aksatmak istemiyorsanız oteldeki fitness salonunda ter atabilirsiniz. Şehrin turistik bölgelerine de yakın sayılabilecek otel biraz gezmek isteyen konuklar için farklı imkanlara sahip. Pedasa Antik Kenti, Bodrum Kalesi ve Denizaltı Arkeoloji Müzesi otele bir araba mesafesinde.

Bodrum merkezine 14,7 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x