Carvoeiro Otelleri Ara

En uygun Carvoeiro otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Carvoeiro otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Carvoeiro Hakkında

Portekiz’in Algarve Bölgesi’nde bir sahil kasabası olan Carvoeiro , bozulmamış plajları,  geleneksel Portekiz atmosferi,  geniş restoranları, bar seçenekleri  ve alışveriş olanaklarıyla sakin, rahatlatıcı bir  tatil arayanların tercih ettiği yerlerin başında geliyor.
Carvoeiro kasabasında halkın büyük bir kısmı,orkinos balığı avlayarak geçimini sürdürür. Gezginler tarafından keşfedilip bir anda popüler olan Carvoeiro,özellikle ailelerin gözde kasabası konumundadır.  Doğa severler için kasabada tırmanma ve koşu alanları oldukça fazladır.  Gençler için eğlence parkları, çocuklar için de birçok renkli aktiviteye ev sahipliği yapan Carvoeiro, her yaştan insanın güzel bir gezi geçirmesi için uygun şartlara sahiptir.
Yürüyerek rahatlıkla gezilebilen kasabanın, meydanın hemen önünde konumlanan korunaklı plajları da mutlaka gidilmesi gereken yerlerdendir.  Praira  Marinho Plajı,  eşsiz manzarası ile Carvoeiro’da önemli bir yer  tutar.
Bir sahil kasabası olmasının tüm avantajlarını kullanabileceğiniz Carvoeiro’da dalış kurslarına katılabilir ya da yerel balıkçıların tekneleriyle mağara ve deniz gezileri  yapabilirsiniz.
Carvoeiro, Algarve Bölgesİ’nin ana havaalanı Faro’ya,  64 km uzaklıkta bulunuyor. Kasabaya bu havaalanından ulaşabilirsiniz.