Carouge Otelleri Ara

En uygun Carouge otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Carouge otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Carouge Hakkında

Nice’e öykünerek Akdeniz tarzı modellenen, L’Arve nehri kıyısında uzanan Carouge, "Geneva’nın küçük İtalya’sı" olarak anılıyor. Bohem titreşimleri gece hayatına, caz barlar ve gece kulüpleri ile taşınan bu kasaba; Sardunyalıların tarihi mirasından beslenen eşsiz mimarisi, tarihi ve antika dükkanları ile turistler için popüler bir rotadır. Carouge’da gezerken bu küçük yerel tarih müzesine zaman ayırarak, Cenevre tarihinde daha sofistike bir döneme dayanan, çoğunlukla seramiklerden oluşan 19. yüzyıl eserlerini görebilirsiniz. John Calvin'in 16. yüzyılda ilham verici vaazlarını verdiği kilise olarak ünlenen tarihi St. Pierre Katedrali’ni de görmeniz gereken yerler listesine ekleyebilirsiniz. 

Deneysel ve teknoloji ile harmanlanan sergileri ve atölyeleri ile ünlü Flux Laboratory, modern sanat meraklıları için hazine değerinde olabilir. Bütün gününüzü sanatla dolu geçirmek isterseniz; 1922 yılından kalma, Cinema Bio’da, bağımsız bir film yakalayabilirsiniz. Carouge'de bağımsız moda evlerinden, yenilikçi atölyelere kadar; şık butikleri keşfederek bir öğleden sonranızı geçirebilir, alışveriş yapabilirsiniz. Burada yorulduktan sonra, Des Bastions Parkı'nda dinlenebilirsiniz. Yürüyüş ya da bisiklete binerek değerlendirebileceğiniz parktaki masif heykeller de etkileyici manzaralar oluşturur. Dev satranç tahtasında, satranç oynamak da yerel halk arasında son derece popüler bir aktivite. Koşturmacadan yorulduğunuzda dinlenmek için "Cenevre'nin Greenwich Köyü" olarak anılan Vieux-Carouge bölgesini mutlaka gezmelisiniz. Yaz günlerinde yüzüp tazelenmek isterseniz, Piscine de La Fontenette’nin olimpik açık havuzunda serinleyebilirsiniz.

Carouge’da, İtalyan ve Fransız mutfaklarının karışımı olan Cenevre mutfağının özel lezzetlerini deneyebilirsiniz. Carouge’da yemek için iyi bir bütçe ayırmanız gerektiğini de hatırlattıktan sonra; peynir fondüleri, taze deniz ürünleri, rostonun menülerin baş rollerinde yer aldığını söyleyebiliriz. Çikolata ve çikolatalı tatlılara doyacağınız Carouge’da, yerel işletmelerin kendi yapımı olan şarap ve biraları da tadabilirsiniz. Mayıs-Eylül ayları arasında oldukça sıcak ve ılıman günler geçiren Carouge’a seyahat için en uygun dönem, sıcak hava severler için yaz aylarıdır. Ancak, şehir yılın her ayında güzel zaman geçirmenizi vadeder.