Caretta Apart

Fethiye, Muğla
Caretta Apart Genel
Caretta Apart Genel
Caretta Apart Genel
Caretta Apart Genel
Caretta Apart Genel
Image More +26 fotoğraf
Caretta Apart
Mehmet Akif Ersoy Cad. Caretta Apart No:49 Çalış Fethiye, Muğla

Ev konforunda apart odalarıyla Fethiye’nin Çalış bölgesinde hizmet veren Caretta Apart, aile tatilleri için ideal olan 21 geniş odaya sahip. Huzurlu bir ortamda güler yüzlü personeliyle hizmet veren otelin apart odalarında 2 yatak odası, özel banyo, 24 saat sıcak su, yemek masası, ayrı mutfak ve salon, elektrikli su ısıtıcı, saç kurutma makinesi, klima, uydu TV ve balkon bulunuyor.

Bahçesinde barbekü ve Türk mutfağı lezzetleri sunan otelde açık büfe kahvaltı, diyet ve çocuk menüleri de bulabilirsiniz. Güneşlenme terası ve bahçe kafesi de olan otelde çocuk oyun alanları ve bilardo masaları da bulunuyor. Mevsimlik açık bir havuzu bulunan tesisin havuz barında ise sıcak-soğuk içecekler ve hafif atıştırmalıklar servis ediliyor. Çamaşırhane ve otopark da sunan otelde her alanda ücretsiz kablosuz internet kullanabilirsiniz.

Araba kiralayarak Fethiye’yi gezebileceğiniz, tekne turlarına katılabileceğiniz ve havalimanı transfer servisinden faydalanabileceğiniz Caretta Apart; Fethiye merkezine 5 dakika, Aksazlar Plajı’na 10 dakika, Delight Dalış Merkezi’ne 15 dakika ve Telmessos Kaya Mezarları’na ise sadece 30 dakika yürüyüş mesafesinde.

Fethiye merkezine 3,9 km

Oda Bul

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x