Cappadocia Ihlara Mansions & Caves

Kapadokya, Aksaray
Cappadocia Ihlara Mansions & Caves Genel
Cappadocia Ihlara Mansions & Caves Genel
Cappadocia Ihlara Mansions & Caves Genel
Cappadocia Ihlara Mansions & Caves Genel
Cappadocia Ihlara Mansions & Caves Genel
Image More +234 fotoğraf
Cappadocia Ihlara Mansions & Caves
Guzelyurt Cappadocia Kapadokya, Aksaray

Kapadokya'nın tarihi dokusuna uygun olarak Ortodoks Rum ustalar tarafından inşa edilen, 150 yıllık 7 tane antik konakta yer alan taş ve mağara odalarıyla misafirlerini ağırlayan Cappadocia Ihlara Mansions & Caves, mistik atmosferiyle hem romantik tatiller ve balayı hem de aile tatilleri için unutulmaz bir konaklama deneyimi sunuyor.

Her bir özel dekorasyonlu taş odalar ve kemer mağara odalarında şömine, tarihi kilimlerle şark köşeleri, antik mobilyalar, el işi duvar süslemeleri, ışık-ses geçirmeyen perdeler, pirinç karyolalar, donanımlı lüks banyo, ücretsiz kablosuz internet gibi özellikler bulabilir ve 24 saat oda servisinden faydalanabilirsiniz.

Otantik atmosferini koruyan avlu restoranında konuklarına çevre köylerden getirilen taze ve organik ürünlerle açık büfe kahvaltı servis eden otelde öğle ve akşam yemeklerinde ise deneyimi şeflerin hazırladığı geleneksel Osmanlı ve Türk mutfaklarından sevilen lezzetleri ve uluslararası şarap menülerini tadabilirsiniz. Restoranda isteğe bağlı olarak diyet, vejan, vejetaryen ve çocuk menüleri de hazırlanıyor.

Deneyimli personeliyle odada bebek-çocuk bakımı hizmeti de sağlayan tesisin içerisinde Mağara Cafe’de şömine başında sıcak şarap ve salep ile yılın yorgunluk atabilir; taş duvarlar ve özel aydınlatmalara sahip gece kulübünde ise canlı müzik eşliğinde eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Açık ve kapalı etkinlik alanlarında düğün, nişan ve özel kutlamalara ev sahipliği yapan otelde tam donanımlı bir toplantı salonu da var. Balayı çiftlerine özel ikramları ve sürprizleri olan tesise havalimanı transfer servisi alarak ulaşabilir, bisiklet-araba kiralayabilir ve ücretsiz otoparkı kullanabilirsiniz.

Ihlara Vadisi ve Güzelyurt Manastır Vadisi’ne 5 dakika, Kızıl Kilise’ye ise 10 dakika yürüyüş mesafesindeki otelden 35 km uzaklıktaki Ağzıkarahan Hanı Harabeleri ve Derinkuyu Yeraltı Şehri’ni de turlarla gezebilirsiniz.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Double
Double or Twin Cave Room
Traditional
Traditional Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x