Praia Grande Otelleri Ara

En uygun Praia Grande otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Praia Grande otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Praia Grande Hakkında

Brezilya’nın Sao Paulo eyaletinde bir şehir olan Praia Grande, deniz ve güneş kombinli bir tatil geçirmek isteyenlerin cenneti. Sao Paulo’nun güney kıyılarını kaplayan şehir yaklaşık 147 kilometrekarelik bir alandan oluşuyor ve başkente 72 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

El sanatları fuarları, tarihi durakları, parkları ve eğlence hayatı ile de turizmin gözdesi olan şehrin en hareketli plajları Canto do Forte ile Guilhermina Plajı. Birçok otelin, barın ve restoranın bulunduğu cıvıl cıvıl bir sahilin parçası olan plajlarda çılgın su sporlarını  deneyebiliyorsunuz. Dev dalgalarıyla sörfçülerin en sevdiği yerlerden olan Balneario Florida’danın ağaçlarla kaplı kaldırımlarında gece yürüyüşü yapabiliyor ya da bisiklet sürebiliyorsunuz.  

Santos Körfezi’ne kadar uzanan panoramik bir manzaraya sahip Itaipu Kalesi, kentin tarihinin de bir parçası. 1902’de yapımına başlanan kaleden güneşin doğuşunu ve batısını izlemek ise kentin geleneklerinden. El değmemiş Atlantik ormanlarıyla çevrili faunasıyla keşfetmeye değer bölgede trekking turları düzenleniyor. Kültür alanında zengin bir altyapıya sahip şehirde Palacio das Artes adında büyük bir de sanat kompleksi bulunuyor. Kalıcı veya yerel sergilerin düzenlediği, heykel atölyelerinin olduğu, mağazalara ve kafeteryalara sahip kompleksin en ilgi çeken yönlerinden biri de resepsiyonda göreceğiniz 12.000 kristal taştan ve 120 lambadan oluşan dev avize. Yeni yılda ve karnaval zamanlarında ışıl ışıl olan kentin en sıcak olduğu dönemler ise ocak ve mart ayları arası. Yağışlı olsa da deniz ve güneşten en güzel bu dönemlerde yararlanabiliyorsunuz.  

Praia Grande’ya havayoluyla ulaşımınızda inebileceğiniz en yakın alan Congonhas-Sao Paulo Havalimanı. Sao Paulo’da bulunan havalimanı ile şehir merkezi arasındaki mesafe yaklaşık 145 kilometre olup en rahat araç kiralayarak transfer yapabiliyorsunuz.