Bolu Otelleri Ara

En uygun Bolu otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Bolu otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Bolu Hakkında

Karadeniz Bölgesi’nin batı kesiminde yer alan Bolu, Türkiye’nin en önemli kış turizmi destinasyonlarından biri olma unvanına sahip. Yılın dört mevsimi binlerce yeril ve yabancı ziyaretçiyi ağırlayan Bolu, toplamda 8276 kilometrekarelik bir alanı kaplıyor. Kayak otelleri başta olmak üzere Bolu’da sayısız konaklama alternatifine rastlamanız mümkün. Kış veya sonbahar aylarında gidecekseniz şayet önceden Bolu otelleri araştırması yaparak erken rezervasyon fırsatlarından faydalanabilirsiniz. Dörtdivan, Kıbrıscık, Göynük, Mudurnu, Gerede, Yeniçağa, Mengen ve Bolu Merkez gibi ilçelerden dilediğinizi seçerek bütçenize ve zevklerinize hitap eden bir konaklama tesisi için online rezervasyonunuzu oluşturabilirsiniz. Abant Gölü ve Yedigölller gibi her görenin hayranlık duyduğu doğal güzelliklere ev sahipliği yapan kentin tamamını keşfetme gibi bir düşünceniz varsa eğer en az 1 haftalık bir seyahat planı yapmanızı tavsiye ediyoruz. Bolu Merkez’in yaklaşık 34 km güneybatısında konumlanan Abant Gölü’nü çevreleyen otellerden birinde konaklayarak doğa ile iç içe muhteşem bir tatili doyasıya yaşayabilirsiniz. Deniz seviyesinden 1325 yükseklikteki Abant Gölü, İstanbul’dan 258 km, Ankara’dan 225 km, Bursa’dan 290 km ve İzmir’den ise 620 km uzaklıkta bulunuyor.

Bolu Merkez’e 42 km mesafede yer alan Yedigöller Milli Parkı’na yakın bir konumda konaklamak isterseniz bütçenizi zorlamamak adına erken rezervasyon fırsatlarına göz atabilirsiniz. Tam tamına 1642 hektarlık bir alana yayılmış olan Yedigöller Milli Parkı, adından da anlaşılacağı üzere Nazlıgöl, Büyükgöl, Seringöl, Deringöl, Küçükgöl, İncegöl ve Sazlıgöl adında toplamda 7 gölden meydana geliyor. Milli park içerisinde kamp kurabileceğiniz gibi Yedigöller’e yakın otelleri de araştırabilirsiniz. Türkiye’nin en popüler kış destinasyonlarından biri olan Kartalkaya’yı da sınırları içerisinde barındıran Bolu’da kayak tatili de yapmanız mümkün.  Toplamda 13 ayrı kayak pistine ev sahipliği yapan Kartalkaya Kayak Merkezi’ndeki pistlerin toplam uzunluğu ise yaklaşık 30 km. Doğusunda Çankırı, kuzeyinde Zonguldak, güneyinde Ankara, Bilecik ve Eskişehir ile sınırlarını paylaşan Bolu’da uygun fiyatlara kış tatili yapmak istiyorsanız şayet otel rezervasyonunuzu erkenden yaptırmanızda fayda var. Dört mevsim ziyaret edebileceğiniz Bolu’da doğa ile iç içe bir tatil için en uygun dönem sonbahar ayları. Kayak yapmak istiyorsanız aralık ya da ocak ayında rotanızı Kartalkaya Kayak Merkezi’ne çevirebilirsiniz.

Bolu otelleri arasında en konforlu ve lüks olanlar genellikle Abant, Karasu, Yedigöller ve Kartalkaya bölgelerinde konumlanıyor. Şehir içi ulaşımın otobüs ve minibüslerle sağlandığı Bolu’da birkaç günden fazla kalmayı düşünüyorsanız şehir merkezinden araç kiralayabilirsiniz. Ankara Esenboğa Havalimanı veya İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Bolu’ya gelecekseniz şehirde konaklayacağınız otel ile iletişime geçerek transfer aracı talep edebilirsiniz. Mengen ilçesinden dünyaca ünlü şeflerin çıktığı Bolu şehrinden müptelası olacağınız lezzetler tadabilirsiniz. Başta ovmaç çorbası, Abant kebabı ve Kaldırık dolması olmak üzere Bolu’da herkesin damak zevkine uygun bir lezzet var. Mengen pilavı, yayla çorbası, Yedigöller kebabı, Bolu beyi tatlısı, paşa pilavı, Bolu köftesi, saray helvası ve kedibatmazı da mutlaka tatmanızı öneriyoruz.

Bolu'da Nerede Kalınır?

Mudurnu
Mudurnu

Tarihi evleri ve yeşil doğasıyla ziyaretçilerini etkisi altına alan Mudurnu, Bolu’ya bağlı bir ilçe. Şehir merkezine yaklaşık 55 kilometre uzaklıktaki ilçe daha çok eski saat kulesi, camisi ve hamamıyla biliniyor. Özellikle büyük şehrin karmaşasından ve yorucu atmosferinden kaçanları kucaklayan sakin ortamıyla dikkat çeken Mudurnu’da eskiden kalan

Mudurnu otellerini gör
Bolu Merkez
Bolu Merkez

Bolu Merkez otellerini gör
Mengen
Mengen

Mengen otellerini gör
Gerede
Gerede

Bolu’ya bağlı Gerede, tarihi çağlar önce bölgede egemenlik kuran Bitinyalılara dek giden çok eski bir ilçe. Çamlıdere, Eskipazar, Çerkeş, Kızılcahamam, Mengen ve Yeniçağa ile sınır komşusu olan ilçe, Batı Karadeniz ile İç Anadolu Bölgesi’nin kesiştiği yerde bulunuyor. Rakımı oldukça yüksek olan Gerede’de kış ayları hayli sert geçiyor ve uzun sürüyo

Gerede otellerini gör
Kartalkaya
Kartalkaya

Bolu’ya bağlı Kartalkaya, Türkiye’nin en fazla ziyaretçi çeken popüler kayak merkezlerinden. Devasa çam ağaçlarıyla çevrili merkezde konaklamak isteyenler için lüks Bolu otelleri hizmet veriyor. Kayak ve kızak sevenlere keyifli saatler yaşatan birbirinden güzel pistlere ev sahipliği yapan Kartalkaya’ya Bolu’nun merkezinden minibüslerle veya özel ar

Kartalkaya otellerini gör
Kıbrıscık
Kıbrıscık

Kıbrıscık otellerini gör
Göynük
Göynük

Kendine has tarihi mimarisiyle dikkatleri üzerine çeken Göynük, Bolu’ya bağlı bir ilçe. Geçmiş yıllarda Koinan Gallicanon ismiyle bilinen ilçede Romalılar, Bizans ve eski Türk devletleri etkili olduktan sonra uzunca bir süre Göynük Osmanlı idaresi altında kaldı. Yöreye has şeker fasulyesi ve el emeği tahta oymalarıyla ün kazanan Göynük’te gezerken

Göynük otellerini gör
Seben
Seben

Seben otellerini gör
Yolçatı, Bolu
Yolçatı, Bolu

Yolçatı, Bolu otellerini gör
Gölcük Köyü
Gölcük Köyü

Gölcük Köyü otellerini gör

Bolu Otelleriyle İlgili Son Yorumlar

Elit Palace Otel
Elit Palace Otel

“Her şey güzel ama dolap çalışmıyor klima yok ayrıca öyle otelde klima olması gerekiyor odaları pek ferah değil daha iyisi olabilirdi...”

8,0 Çok İyi
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Villa Neva Hotel
Villa Neva Hotel

“Lokasyonu, ambiyansı çok hoş bir butik oteldi. Kahvaltı ve yemekler çok lezzetliydi. Otel sahibi ali bey ve çalışanların misafirperve...”

10,0 Olağanüstü
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Bolu Evim Otel
Bolu Evim Otel

“Sadece bir gece konakladık iki yetişkin iki çocuk. Biz oda rezervasyonu yapmıştık. Fiyatlari uygun. Otelin konumu merkezi çok yakının...”

8,0 Çok İyi
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Abant Manzara Otel
Abant Manzara Otel

“Otel kıs ve yaz tatili için güzel. Otelde gece yeme içme olanağı olmamasına rağmen bizi kırmayıp,mutfaktan atıştırmalık yiyecek hazır...”

10,0 Olağanüstü
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Dorukkaya Otel Ski Mountain Resort
Dorukkaya Otel Ski Mountain Resort

“Ailem ve arkadaşlarımız ile harika bir tatil geçirdim. Yemekler taze ve bol çeşitliydi.”

10,0 Olağanüstü
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Abant Pelit Butik Otel
Abant Pelit Butik Otel

“Otelden aşırı derecede memnun kaldım, çok teşekkür ediyorum .”

10,0 Olağanüstü
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Abant Kartal Yuvası Otel
Abant Kartal Yuvası Otel

“Fiyat performansına göre oldukça iyi ,ben çok memnun kaldım.”

9,0 Mükemmel
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Abant Aden Boutique Hotel Spa
Abant Aden Boutique Hotel Spa

“Temiz rahat ve konforlu bir otel, ben çok memnun kaldım .”

10,0 Olağanüstü
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Abant Lotus Otel
Abant Lotus Otel

“Otelin konsepti, yemekleri ,çalışanların ilgisi ve güler yüzü odaların düzeni ve temizliği, her şey çok güzeldi.”

10,0 Olağanüstü
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Sarot Termal Park Resort Spa
Sarot Termal Park Resort Spa

“Eşimle birlikte gittik, sınırsız bir hizmet . Güler yüzlü personel biz çok memnun kaldık, otel ekibine çok teşekkür ediyoruz.”

10,0 Olağanüstü
%100 doğrulanmış konuk yorumu

Bolu Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Temmuz Şubat 1014,60 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.

Bolu Seyahat Yazıları

Bolu Sıkça Sorulan Sorular

Bolu’da gezilecek yerler hangileri?

Yeşil alanları ve göl kenarı konaklama yerleri ile meşhur Bolu’da elbette ki gezip görmeniz gereken yerlerin başında parklar yer alıyor. Yedigöller Mili Parkı, Abant Gölü ve Parkı, Kartalkaya Kayak Merkezi, Mudurnu, Atatürk Orman Parkı bunlardan bazıları

Bolu’da ne yenir?

Bolulu ve daha doğrusu Mengenli ustaların el lezzeti herkesçe bilinir. Yolunuz Bolu'ya düşerse kozalak reçeli, çam balı gibi yerel ürünlerin yanı sıra Orman Kebabı, Mengen pilavı ve Kızılcıklı tarhana çorbası tatmanız gereken yemeklerden.

Bolu nerededir?

Düzce ve Sakarya'ya oldukça yakın bir konumda yer alan Bolu aynı zamanda Bilecik ile Eskişehir'e de oldukça yakın.

Bolu’ya nasıl gidilir?

İstanbul'dan ortalama üç buçuk saat sürüyor. Anadolu Otoyolu üzerinden, 0-4 hatlı ücretli yolları, D750 yolu üzerinden de ulaşabilirsiniz.

Bolu’ya hangi mevsim gidilmeli?

Hemen hemen her mevsim ziyaret edebileceğiniz Bolu özellikle sonbahar ve kış aylarının gözdesi. Sonbaharda ya da tercihen ilkbaharda Yedigöller çevresinde kamp ya da doğa tatili yapabilir, kışın ise Kartalkaya Kayak Merkezi itibarıyla kayak otelleri tercih edilebilir.

Bolu’nun neyi meşhur?

Kayak merkezi ile adından söz ettiren Bolu, iğne ve nakış oyalı el yapımı ürünleri ve bakır işleme ürünleri ile meşhur. Bunun haricinde özellikle Gerede bölgesinde üretilen deri ürünleri de dikkatinizi çekebilir.

Bolu’da dağ evleri var mı?

Bolu kayak merkezini sınırlarında ağırlamasıyla beraber kış turizmi ve dolayısı ile de dağ evlerinde konaklama imkanı tanımasıyla öne çıkıyor. Dorukkaya Otel, Kaya Palazzo gibi kayak merkezi ve dağ otellerinin yanı sıra ev konseptinde Abant Villa Otel,Garden Termal Otel de keyifli dağ evlerinden.

Bolu’da hangi bungalov oteller popüler?

Bungalov konaklama seçenekleriyle dikkat çeken Bolu’da en popüler bungalov oteller arasında oda kahvaltı hizmeti sunan Abant Doğa Köşkü ilk sıralarda yer alıyor.

Bolu’da bulunan en iyi ucuz oteller hangileri?

Bolu’daki popüler ucuz oteller içerisinde Bolu City Hotel, Kayı Apart Otel ve Bolu Suit Otel bulunuyor.

Bolu’da bulunan en iyi oteller hangileri?

Bolu’daki popüler oteller içerisinde Hampton By Hilton Bolu, Kaya Palazzo Ski Mountain Resort ve Kaya Palazzo Luxury Chalets bulunuyor.