Bundoran Otelleri Ara

En uygun Bundoran otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Bundoran otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Bundoran Hakkında

İrlanda’nın Donegal şehrinin en güneyinde yeralan Bundoran, popüler bir sahil beldesidir. Dünyaca ünlü bu sörf merkezi, 2012 yılında National Geographic’in en iyi 20 sörf kasabası listesinde yerini almış. 

Bundoran’ın gizli hazinelerinden Tullan Strand’daki Peri Köprüleri ve Dilek Koltuğu’nu mutlaka görmelisiniz. Denizin yüzlerce yıl içinde şekillendirdiği bu köprüler, yerel halk tarafından perili olarak anılıyor. Bölgede yer alan Dilek Koltuğu ise tüm hayallerinizi gerçek kılmak için sizi bekliyor.

Bundoran’da kapalı alanda çocuk oyun merkezi olarak hizmet veren Dizzy's Den, çocuklu aileler için harika bir seçim olabilir. Keza, Bundoran WaterWorld de havuz ve suda oyun oynamayı sevenler için ideal bir seçim.

Rüzgar sörfü ve kitesurf  yapmak isterseniz, Bundoran’da ekipman ve özel kıyafetleri kiralayarak, kendinizi dalgalara bırakabilirsiniz. İrlanda mutfağına özel yerel lezzetler ve Avrupa mutfağını bulabileceğiniz Bundoran, hem ucuz hem oldukça pahalı restoranlarıyla çokça alternatif barındırıyor.

Göz kamaştıran eğlence salonları ile ailelere, çocuklara, emeklilere ve sağlam dalgaları ile sörfçülere hitap eden Donegal’in en tanınmış sahil beldesi Bonduran’da, yaz ayları son derece keyifli ve panayır havasında geçer ancak kış aylarını biraz kasvetli bulabilirsiniz.