Borgarnes Otelleri Ara

En uygun Borgarnes otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Borgarnes otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Borgarnes Hakkında

İzlanda'daki Borgarfjörður sahilindeki bir yarımadada bulunan Borgarnes, yaklaşık 2.000 kişilik nüfusu ile Borgarbyggð Belediyesi'nin en büyük kasabasıdır. Batı İzlanda'nın büyük bir kısmı için tarihi bir yerleşim yeri, kültürel bir merkez ve önemli bir ticaret merkezidir. Snaefellsnes Ulusal Parkı'na açılan bir geçit olan Borgarnes, İzlanda'nın başkenti Reykjavik’e 69 kilometre mesafede yer alıyor. İzlanda'nın en büyük ikinci köprüsü Borgarfjarðarbrú, Reykjavik'e gelen ve giden trafiği birbirine bağladığı gibi manzaralarıyla da etkileyicidir. Doğanın tadını çıkaracağınız Borgarnes'te ilk durağınız; Erpsstaðir çiftliği olabilir. Burada dondurma, peynir, skyr (İzlanda mutfağına özel yoğurtla, peynir arası bir tatta bir süt ürünü) ve çeşitleri gibi yerel üreticiden özel üretim ürünleri tadabilir, satın alabilirsiniz. Ayrıca, çiftlikte dolaşabilir, doğada güzel zaman geçirebilirsiniz. 1000 yıl önce Amerika'ya yelken açan Vikinglerin yaşamlarını yakından görmek isterseniz, Eiríksstaðir Yaşayan Müzeye mutlaka uğramalısınız. Vikinglerin evleri ve o günlerdeki yaşam alışkanlıklarını inceleyebilir, açık havada güzel zaman geçirebilirsiniz.

Yaklaşık 3400 yıl önce patlayan Grábrók, çoğunlukla yosun kaplı 170 m yüksekliğinde bir kraterdir. Krater ve çevresindeki yürüyüş yollarına girebilir, doğada güzel bir mola verebilirsiniz. Bifröst Üniversitesi'ne yakın, Borgarnes'in 31 km kuzeyinde küçük bir köyde bulunan, Batı İzlanda'daki en güzel somon nehirlerinden Glanni’ye doğru yürüyüşe çıkabilirsiniz. Yaz aylarında şelaleyi yukarı doğru yüzen somon balıklarını görebilirsiniz. Bölgede biraz daha yürüyüş yapmak isterseniz, Paradísarlaut’a (Cennet Tepeleri) ulaşabilirsiniz.

Húsafell’e günlük bir gezi yaparak, yerellerin sıkça ziyaret ettiği bu popüler köyü ziyaret edebilirsiniz. Güzel dükkanlarını gezebilir, restoranlarında lezzetli bir mola verebilirsiniz. Bölgeyi keşfetmek için düzenlenen trekking rotalarına da katılabilirsiniz. 1000 yıldan uzun süredir varolduğu düşünülen Víğgelmir Lav mağarası, yakın zamanda ziyarete açıldı. Tur sırasında özel platform üzerinde gezintinizi tamamlayarak, özel dokuyu bozmamak için herşeyin düşünüldüğü bu mağarada; çocuklarınız ile birlikte katılabileceğiniz tur, son derece güvenli ve kolay bir parkur çiziyor. Farklı lav oluşumları nedeniyle, bu özel deneyimi mutlaka denemelisiniz.İzlanda'nın en büyük ikinci buzulu olan Langjökull, birkaç yıl önce yapılmış bir yapay buz mağarasıdır. Özel ışıklandırmalarıyla, şüphesiz ki bölgenin en popüler turistik yerlerden biridir. Bu farklı mağara deneyimlerinin her ikisi de ailecek gezmeye uygun, güvenli turlar vadeder. Batı İzlanda'daki tüm jeotermal sular, yüzeye ulaştığında sıcak olmazlar ancak bazıları kışın, mükemmel sıcaklıklarıyla spa fırsatı doğurur. Borgarnes’teki bu havuzları değerlendirerek, dinlendirici ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Borgarnes’e seyahat için en uygun dönem, sıcaklıkların 20 derece civarında seyrettiği yaz aylarıdır.