Bora Hotel

Datça, Muğla
Bora Hotel Genel
Bora Hotel Genel
Bora Hotel Genel
Bora Hotel Genel
Bora Hotel Genel
Image More +29 fotoğraf
Bora Hotel
Iskele Mah. Yat Limanı Datça Datça, Muğla

Datça Yat Limanı’nın hemen yanında, Taşlık Plajı’na sadece 50 metre uzaklıkta yerli ve yabancı konuklarını ağırlayan Bora Hotel, 27 sigara içilmeyen oda ve 52 yatak kapasitesine sahip. Odalarında yat limanı manzaralı balkon, donanımlı banyo, minibar, fön makinesi, klima ve uydu TV gibi özellikler olan otelde 24 saat oda servisi, çamaşırhane ve ücretsiz otopark da bulabilirsiniz.

Ege Denizi ve liman manzaralı teras restoranında organik ürünler, ev yapımı reçeller ve taze köy ekmekleriyle ücretsiz açık büfe Ege kahvaltıları sunan tesiste akşam yemeklerinde de taze deniz ürünleri, Ege mutfağının yöresel ot yemekleri, onlarca meze ve şarap çeşidinin tadını çıkarabilirsiniz.

Otele ait gulet yat ile Ege'nin koylarında mavi yolculuğa çıkabilir, tüplü tüpsüz dalış ve balık avlama turlarına katılabilir, rüzgâr sörfü ve uçurtma sörfü ile keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Ücretsiz kablosuz internet ve çocuklu aileler için ücretsiz beşik-çocuk yatağı da sağlayan otelden Datça Limanı 2 dakika ve Datça Plajı ise sadece 5 dakika yürüyüş mesafesinde.

Datça merkezine 0,4 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x