Bora Bora Otelleri Ara

En uygun Bora Bora otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Bora Bora otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Bora Bora Hakkında

Tahiti’ye 260 km uzaklıkta ki Güney Pasifik Okyanusu’nda yer alan Bora Bora, Fransız Polinezyası hâkimiyetinde olan adalar içerisinde en ünlü olanıdır. Fransız Polinezyası; 118 adadan oluşmaktadır. Bu adalar; Sosyete Adaları, Tuomotu Atol, Austral Adaları, Marquesas Adaları ve Gambier Adaları olarak sıralanmaktadır. Bora Bora tropik bir bölgede yer almasından dolayı iki ayrı mevsimi bir arada yaşamaktadır. Kasım ve Nisan aylarında şiddetli yağmurlar yağarken, Mayıs ve Ekim ayları arasında sıcaklık 29 dereceyi göstermektedir. Adada sualtı dünyasını daha yakından görmek isteyenler için çeşitli dalış etkinlikleri, havuz eğlenceleri yer almaktadır. Köpekbalığı ve vatoz gibi sualtı canlılarını beslemek isteyen insanlar için çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. Dünyada ender rastlanan türler arasında yer alan siyah inciler Bora Bora adasında bulunabilmektedir. Bora Bora’da yer alan Lagün ve Otemanu Dağı en önemli turistik bölgelerdendir.

Denizin ortasına sıra sıra konumlandırılmış bungalovlardan oluşturulmuş oteller turistler tarafından oldukça ilgi çekmektedir. Ayrıca adanın güney kısmında yer alan Coral Garden doğal bir denizaltı parkı olarak faaliyet göstermektedir. Burada türlü türlü balık ve mercanlar aynı ortamda bulunmaktadır. Temmuz ve Ağustos ayları arasında düzenlenen meşhur Heiva Festivali adanın en önemli turizm kaynağıdır.

Bora Bora’da yemek seçenekleri oldukça fazladır. Yöresel mutfaktan Fransız mutfağına hatta İtalyan mutfağına rahatlıkla ulaşılabilmektedir. Bunun yanı sıra fast-food tarzı restoranlar da yer almaktadır. Bora Bora Adasına havalimanı, merkezden tekneler ile 20 dakika uzaklıkta bulunmaktadır. Kiralayacağınız bisiklet, at veya jip ile ada rahatlıkla keşfedilebilmektedir.

Bora Bora Galeri