Bonita Hotel Akçay

Zeytinli, Balıkesir Edremit, Balıkesir
Bonita Hotel Akçay Genel
Bonita Hotel Akçay Genel
Bonita Hotel Akçay Genel
Bonita Hotel Akçay Genel
Bonita Hotel Akçay Genel
Image More +49 fotoğraf
Bonita Hotel Akçay
Zeytinli, Etiler Cd. No:54, 10305 Edremit/Balıkesir /Yok Balıkesir Edremit, Balıkesir

Bonita Hotel, temiz havası eşliğine Ege’nin tadını çıkarabileceğini bir butik otel. Plaja sıfır konumdaki otel, misafirlerine ekonomik bir tatil yapabilecekleri 27 tane sigara içilmeyen oda sunuyor. Geniş aile odaları ve teraslı oda seçeneklerine sahip butik otelin odalarında ise klima, deniz manzaralı balkon, donanımlı banyo, LCD TV, ücretsiz bebek-çocuk yatağı ve ücretsiz internet gibi olanaklardan faydalanabilirsiniz.

Otel misafirlerine ücretsiz olarak şezlong ve güneş şemsiyeleri sağlanan özel kum plajında doyasıya yüzebileceğiniz otelde sahildeki su sporları merkezlerinde de uçurtma sörfü, kano ve yelkenli gibi aktivitelerle eğlenebilir; tekne ve balık avlama turlarına katılabilirsiniz.

Plaja sıfır konumdaki restoranında bol çeşitler ve yöresel lezzetlerle açık büfe kahvaltılar servis edilen tesiste akşam yemeklerinde ise balık ve et ızgaralar, Ege ev yemekleri, onlarca meze ve salata çeşidini tadabilirsiniz.

150 kişilik kapalı ve 50 kişilik açık alanlarında düğün, nişan, kutlama ve sosyal organizasyonlara ev sahipliği yapan otelin sahil barı da eğlenceli partiler ile konukları eğlendiriyor.

24 saat oda servisi servisinden faydalanabileceğiniz otelde ücretsiz otoparkı da kullanabilirsiniz. Turban Plajı’na 10 dakika ve Zeytinli Plajı’na 20 dakika yürüyüş mesafesindeki Bonita Hotel’den Novada Edremit Alışveriş Merkezi 7 km, Kazdağı Milli Parkı 10 km, Sütüven Şelalesi 12 km ve Ören Halk Plajı ise 15 km uzaklıkta.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Oda
Triple
Triple Oda
Aile
Standart Aile Odası
Deniz
Deniz Manzaralı Oda Teras
Deniz
Deniz Manzaralı 3 Kişilik Oda
Aile
Aile Oda
Kısmi
Kısmi Deniz Manzaralı 2 Kişilik Oda
Kısmi
Kısmi Deniz Manzaralı Aile Odası
Standart
Standart Kısmi Deniz Manzaralı Oda
Deniz
Deniz Manzaralı Standart Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x