Akaroa Otelleri Ara

En uygun Akaroa otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Akaroa otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Akaroa Hakkında

Akaroa, Yeni Zelanda’nın Güney Adası’nın Canterbury Bölgesi’ndeki Banks Yarımadası’nda yer alan bir kasabadır. Aslen iki volkanik koninin oluşturduğu bir yarımada olan kasaba, Lyttelton ve Akaroa Limanları’nı oluşturan iki baskın kratere sahip olmasıyla bilinir. Yeni Zelanda’nın Fransız atmosferini en çok yansıtan kasabalardan biri olan Akaroa, tarihi binaları, muhteşem bir manzaraya sahip limanı ve yemek kültürü ile keşfedilmeyi bekliyor. Sahil kasabası, güzel koyları, Fransız ve İngiliz tarihinden taşıdığı izler ve sayısız çeşitte aktivitesiyle, turistlerin akınına uğramaya devam ediyor. Sömürge mimarisi, galerileri, gelişmiş el sanatları ve kafeleri ile kasaba, yürüyerek 1 günden az bir zamanda gezilebiliyor.

Akaroa’da birçok aktivite, nefes kesen volkanik limanın etrafında gerçekleştiriliyor. Kasabada başlıca yapılması ve görülmesi gerekenler arasında, tarihi Okains Körfezi’nin kalbinde bulunan Koloni Müzesi’ni ziyaret etmek, Akaroa Macera Merkezi’nde vakit geçirmek, sanat galerilerini ve kasabadaki geleneksel Yeni Zelanda tarlalarını gezmek yer alıyor. Kasabada en mutlu bahçe olarak adlandırılan orijinal sanat eserlerinin sergilendiği tarihi Akaroa Evi de mutlaka görülmesi gereken yerlerin başında geliyor. Akaroa’nın bulunduğu Bank Yarımadası, ziyaretçilerin ücretsiz olarak yararlanabileceği birçok yürüyüş parkuruna da sahiptir. Bu yürüyüşler arasında dağ tırmanışı ve parkur yürüyüşleri yer alır.

Ayrıca Akaroa gezisine heyecan katmak isteyenler için uygun deniz koşullarında kayalar, resifler ve derin deniz mağaralarına ev sahipliği yapan Pohatu sahili de keşfedilebilir. Bir sahil kasabası olmaktan çok daha fazlasını vaat eden Akaroa’dan yunuslarla yüzmeden ve vahşi hayatı bir liman kasabasında deneyimlemeden ayrılmamalısınız. Kasabadan yanında kalıcı hatıralar götürmek isteyenler, Akaroa hediyelik eşya dükkanlarına uğrayabilir. Ayrıca Akaroa Sanat Galerisi yıl boyunca müzik etkinlikleri ve çeşitli sanat atölyelerine ev sahipliği yapıyor. Akaroa’ya yakın mesafede bulunan Christchurch şehrinden, otobüslerle ulaşabilirsiniz.