Boğazkent Otelleri Ara

En uygun Boğazkent otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Boğazkent otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Boğazkent Hakkında

Antalya’ya bağlı Serik ilçesinin sınırlarında yer alan Boğazkent, özellikle son yıllarda göz kamaştıran doğasıyla yıldızı parlayan bir tatil beldesi. Sahil, Ahmediye ve Boğazak gibi mahallelere ayrılan belde her yıl Akdeniz’de tatil yapmak isteyen yerli ve yabancı pek çok ziyaretçinin gözdesi aynı zamanda. Girit Adası’ndan gelerek buraya yerleşen göçmenlere ev sahipliği yapan bölge özellikle sıcak havayla arası iyi olanlar için adeta cennet. Bağlı bulunduğu ilçe olan Serik’e uzaklığı 8 kilometre olan Boğazkent, Antalya şehir merkezinden yaklaşık 50 kilometre mesafede yer alıyor. Serik’ten ve Antalya kent merkezinden Boğazkent’e gelmek için dolmuşları kullanabilirsiniz.

200’ün üzerinde kuş türünü barındıran Boğazkent ve çevresi, bu özelliği ile ‘’Kuş Cenneti’’ unvanını alıyor. Üstelik deniz kaplumbağalarının Akdeniz’deki doğal üreme alanlarından olan Boğazkent ve yakınlarında her an bu sevimli canlılarla karşılaşmanız olası. Bölgede kış aylarında yalnızca ortalama 5 bin kişi yaşamını sürdürüyor. Yaz aylarında ise gelen turistlerle birlikte Boğazkent ve civarının nüfusu 4-5 katına çıkarak 25 bine ulaşıyor.  

Bölgede kaydıraklı su parkı da bulunan büyük otellerde tatilinizi geçirebileceğiniz gibi daha ucuz bir Boğazkent tatili için küçük aile pansiyonlarında kalmayı tercih edebilirsiniz. Özellikle Alman ve Rus turistler tarafından tercih edilen Boğazkent, şehrin kalabalığından uzakta, Akdeniz’in iyileştirici atmosferinde dinlemek isteyenlere kucak açıyor. Bölgeye ulaşım için Antalya şehir merkezinin yakınlarında bulunan uluslararası havalimanına uçabilir ve buradan otellere ait servisler veya özel araçla doğrudan Boğazkent’e yolculuğu tercih edebilirsiniz.

Boğazkent Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Aralık Haziran 204,50 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.