Blanco Hotel

Tuzla, İstanbul
Blanco Hotel Genel
Blanco Hotel Genel
Blanco Hotel Genel
Blanco Hotel Genel
Blanco Hotel Yeme / İçme
Image More +8 fotoğraf
Blanco Hotel
Postane Mah. Manastir Yolu Caddesi No 14 Tuzla, İstanbul

İstanbul’un kalabalık ve gürültüden uzak yerleşimlerinden Tuzla’da konumlanan Blanco Hotel, iş veya turistik amaçlı seyahatlerde sakinlik arayanları cezbediyor. Sahile birkaç adım mesafede yer alan tesisten çevrede bulunan restoran ve kafelere yürüyerek rahatça erişebilirsiniz. Otelin etrafında alışveriş için değerlendirebileceğiniz pek çok mağaza ve market seçeneği de mevcut. 

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan tesise taksiyle 20 dakikada ulaşmak mümkün. Üstelik otelin yakınlarında yer alan duraklardan otobüsle Bostancı, Maltepe ve Kadıköy gibi popüler noktalara da kolaylıkla gelebilirsiniz. 

Tesisin deniz manzaralı terasında gün boyunca dinlenmek son derece zevkli. Otelde misafirlere sabahları çıtırdayan simitler ve nefis peynirlerle renklenen lezzetli bir kahvaltı sunuluyor. Tesisin soğuk veya sıcak içecek alternatifleri ise hoş atmosferde keyifli zaman geçirmek isteyenleri bekliyor. 

Gereksinim duyan ziyaretçiler araçlarını otelin özel otoparkına bırakabilirler. Elektronik kasa, yastık menüsü, kuru temizleme, çamaşırhane, uyandırma alarmı ve kablosuz internet ise tesiste yararlanabileceğiniz ek hizmetler arasında.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x