Malatya Bezginler Hotel

Malatya Merkez, Malatya
Malatya Bezginler Hotel Genel
Malatya Bezginler Hotel Genel
Malatya Bezginler Hotel Yeme / İçme
Malatya Bezginler Hotel Lobi
Malatya Bezginler Hotel Oda
Image More +6 fotoğraf
Malatya Bezginler Hotel
Sarıcıoğlu Mah. Turgut Özal Blv. Yanyolu No:170 44060 Malatya Merkez/Malatya Malatya Merkez, Malatya

Malatya’da bulunan Bezginler Hotel, merkezi konumuyla hem bölgenin tarihi ve doğal güzelliklerini görmek isteyen misafirlere hem de Malatya’ya yolu iş seyahati dolayısıyla düşen misafirlere temel konfor öğelerini sunan bir şehir oteli. 56 odasıyla hizmet veren otel odalarında misafirlerine odaya özel banyo, oturma alanı, klima, gardırop, makyaj masası ve aynası, düz ekran TV, uydu yayını, ücretsiz kablosuz internet gibi imkanlar sağlıyor.

Merkezi konumuyla hem Malatya’da bulunan iş merkezlerine hem bölgenin derin geçmişine tanıklık etmiş tarihi ve doğal değerlerine kolay ulaşım sağlayan otel, özellikle bölgenin mimari geleneğinin gözlenebileceği Beşkonaklar Kudeb, Malatya Müzesi ve Malatya Etnoğrafya Müzesi’ne yürüme mesafesinde bulunan konumuyla kültürel keşiflerinizin merkezinde yer alıyor. Çevrede araçla ulaşılabilecek diğer doğal ve tarihi değerler arasında ise Aslantepe Höyüğü, Levent Vadisi Seyir Terası, Tohma Kanyonu, Beydağı Doğa Parkı, Sümer Park, Günpınar Şelalesi ve Malatya Ulu Camii yer alıyor.

Malatya’ya toplu taşıma ile ulaşacak misafirler ise 7 kilometre uzaklıktaki Malatya Otobüs Terminali’ni ya da 28 kilometre uzaklıktaki Malatya Havaliman’nı kullanabiliyorlar.

Malatya Merkez merkezine 15,6 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Triple
Triple Oda
Single
Single Oda
Double
Double Oda
Suit
Standart Suit
Suit
Suit Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x