Beste Boutique Otel

Çınarcık, Yalova
Beste Boutique Otel Genel
Beste Boutique Otel Havuz
Beste Boutique Otel Havuz
Beste Boutique Otel Yeme / İçme
Beste Boutique Otel Yeme / İçme
Image More +10 fotoğraf
Beste Boutique Otel
Çamlık, Nar Sk. No:19, 77300 Çınarcık/Yalova Çınarcık, Yalova

Beste Boutique Otel, Yalova'nın uzun çınar ağaçları ve tarihi dokusuyla tanınan Çınarcık ilçesinin merkezindeki konumuyla misafirlerini en iyi şekilde ağırlıyor. Dostlarınızla geçireceğiniz tatiller ve hafta sonu kaçamaklarınız için harika bir seçenek olan otel misafirlerine birçok modern olanak sunuyor. Karaca Arboretumu, Sudüşen Şelalesi ve Yürüyen Köşk gibi turistik mekanlara oldukça yakın olan otel bölgeyi tanımak isteyen gezginler için de ideal. 

Enerji veren renklerle ve birbirinden farklı mobilyalarla döşenmiş 29 odasıyla hizmet veren otelin bütün odaları konforlu bir tatil geçirmeniz için özenle hazırlanmış. Engelli misafirlerin katlara erişimini kolaylaştıracak bir asansöre sahip olan otelin odalarından ve ortak alanlarından Wİ-Fİ'ye erişim sağlayabilirsiniz. 

Dünya ve Türk mutfaklarından birçok seçkin lezzetin servis edildiği açık ve kapalı restoranları olan otelin sabah kahvaltıları sayesinde güne harika bir başlangıç yapabilirsiniz. Birkaç dakikalık yürüyüşle plaja ulaşabileceğiniz otelin bahçesinde suyun tadını doya doya çıkarabileceğiniz bir açık havuz var.

Yalova şehir merkezine 20 kilometre uzaklıkta yer alan otel Yenişehir Havalimanı'na 57 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Özel araçlarıyla yolculuk yapıyorsanız otelin ücretsiz otoparkını kullanabilirsiniz. 

Yalova merkezine 9,3 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Süit
Deluxe
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x