Nassau Otelleri Ara

En uygun Nassau otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Nassau otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Nassau Hakkında

Bahamalar’ın başkenti olan Nassau, doğal güzellikleri, hoş iklimi, sahilleri, alışveriş imkânı, lüks otelleri, dünya standartlarında eğlence ve gece hayatı ile turistik açıdan dikkat çeken limanlardan birisidir. Miami ve Florida kıyılarına yakınlığı ile turistik cazibesini artırır. Karayip Denizi’nin bir parçası olan Bahama Adaları, turkuaz renkli denizi ve beyaz kumlu sahilleri ile tropik tatillerin en popüler yerlerinden birisidir. Nassau ise birbirine yakın 700 adadan oluşan Bahamalar’a gelen ziyaretçilerin ilk uğrak yeridir. Aynı zamanda Bahamalar’ın kültür ve ticaret merkezidir.

Korsan Adası olarak da bilinen Nassau’da 18. Yy’da nüfusun büyük çoğunluğunu korsanlar oluşturuyormuş. Şimdi ise Bahamalar’ın yerli nüfusunun üçte ikisini barındırıyor. Nassau’nun nefes kesici plajlarında denize girebilir, güneşlenebilirsiniz. Öğleden sonra da eski şehirde gezinebilirsiniz. Eski şehirde Pembe renkli Parlamento Binası’nı gezebilir, 18. Yy’dan kalma 102 basamaklı Kraliçe merdivenlerini tırmanabilirsiniz. Köle ticaretini konu alan Pompey Müzesi ve flamingoların, papağanların, jaguarların ve maymunların yaşadığı Ardastra Bahçeleri de şehirde gezebileceğiniz yerler arasında yer alıyor. Nassau’ya komşu Cennet Adaları’da bir başka alternatif. Şehre bir köprü geçişi ile bağlanan bu adada da denize girebilirsiniz. Cennet Adaları aynı zamanda dünyanın en büyük açık hava akvaryumuna sahip. Su parkı, şelaleleri görebilir, su altı dalışı gibi aktivitelere katılabilirsiniz.

Bahamalar’ın en büyük havalimanı olan Lynden Pindling Uluslararası Havalimanı da Nassau’da şehir merkezinin 16 km batısında yer alıyor. Gelişmiş bir toplu ulaşım sisteminin olmadığı Nassau’da havalimanından otele gitmek için en iyi seçenek taksilerdir. Ayrıca dileyenler havalimanında bulunan Avis, Budget, Dollar ya da Hertz gibi bilinen 4 araç kiralama firmasından da faydalanabilir. Bazı lüks oteller havalimanı otel arası transferi sağlamaktadır.