Başak Termal Otel

Kızılcahamam, Ankara
Başak Termal Otel Genel
Başak Termal Otel Havuz
Başak Termal Otel Havuz
Başak Termal Otel Spa / Sağlık
Başak Termal Otel Spa / Sağlık
Image More +16 fotoğraf
Başak Termal Otel
Yenice, Namık Kemal Cd. No: 39, 06890 Kızılcahamam/Ankara Kızılcahamam, Ankara

Ankara Kızılcahamam'da 2010 yılından beri şifalı termal suları ve konforlu odaları ile sağlıklı bir tatil yapabileceğiniz 4 yıldızlı Başak Termal Otel, 110 tane sigara içilmeyen odasıyla hem yerli hem de dünyanın pek çok yerinden gelen yabancı konuklarını ağırlıyor.

Standart, suit ve kral dairesi seçenekleri olan otelin odaları ise termal suyla jakuzi ve küvetli banyo, halı zemin, rahat oturma alanları, ortopedik yataklar, LCD TV, özel aydınlatmalar, ışık ve ses geçirmeyen perdeler, ücretsiz internet, klima ve 24 saat oda servisi gibi özelliklere sahip. Kral dairelerine ayrı bir salon, ebeveyn yatak odası ve çocuk yatak odası da var.

Kaynağından 73 derecede çıkan ve 40 dereceye düşürülen saf termal sularla bay bayan Türk hamamları ve termal kapalı yüzme havuzları sunan otelde sauna ve jakuzide de yorgunluk atabilirsiniz. Termal sular romatizma ve kireçlenmeden, cilt rahatsızlıkları ve kemik ağrılarına kadar pek çok rahatsızlığın tedavisine yardımcı olarak kullanılıyor.

Yarım pansiyon konseptiyle konaklayabileceğiniz tesiste güne bol çeşitli ve organik açık büfe kahvaltılarla başlayabilir, öğle yemeklerinde sağlıklı atıştırmalıklar, akşam yemeklerinde ise deneyimi şeflerin hazırladığı geleneksel Anadolu mutfağından et ve sebze yemeklerinin yanı sıra diyet, glutensiz ve çocuk menüleri tadabilirsiniz.

30, 100 ve 300 kişilik üç tane tam donanımlı toplam salonunda eğitimler, bayi toplantıları ve seminerlere de ev sahipliği yapan otelde ücretsiz otoparktan da faydalanabilirsiniz.

Başak Termal Otel’den Kızılcahamam Stadı 5 dakika, Kızılcahamam Devlet Hastanesi 10 dakika ve Soğuksu Milli Parkı 15 dakika yürüyüş mesafesinde.

Kızılcahamam merkezine 3,6 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Oda
Junior
Junior Suit
Suit
Standart Suit
Suit
Suit Oda

Otel Özellikleri

Öne Çıkan Özellikler

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x