Barichara Otelleri Ara

En uygun Barichara otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Barichara otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Barichara Hakkında

Kolombiya’nın en güzel kasabası ilan edilen ve bir miras köyü olan Barichara, ülkenin Santander bölgesinde konumlanıyor. ‘Hollywood film yapımcılarının hayallerindeki stüdyo gibi’ tanımlanan ve 1741 yılında kurulan bu İspanyol sömürgesi kasaba, 1975 yılında Ulusal Anıt olarak ilan edilen dünya miraslarından.  Beyaz, mavi, yeşil renklere boyanmış evleri, ahşap balkonları, muhteşem mimarili dört kilisesi, Arnavut kaldırımlı sokakları ve huzur yayan atmosferiyle oldukça popüler olan kasaba, eyalet merkezi Bucaramanga'ya 118 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Barichara ayrıca ülkedeki en iyi taş oymacılığı örneklerini izleyebileceğiniz yerlerden biri. Kasabanın sokaklarında gezerken göreceğiniz doğal ve yapay güzellikler, renkli kapılar, nostaljik meydanlar sizi profesyonel bir fotoğrafçı olmaya teşvik edecek kadar etkileyici.

Kasabada görülecek yerlerin başında eski cumhurbaşkanının evi, Casa de Cultura denilen yerel tarihle ilgili küçük bir sergi, gece çarpıcı bir şekilde aydınlatılanCatedral de la Inmaculada Concepcion bulunuyor. Barichara yakınlarındaki Guane kasabası ise ortasında kilise bulunan bir ana meydana sahip ve gittiğinizde meşhur keçi sütünü tadıp, fosil müzesini gezebiliyorsunuz. Eskiden Kızılderililerin yaşadığı bu kasabaya gitmek için iki saat yürümeyi tercih ettiğinizde ise muhteşem bir doğa manzarasını kaçırmamış oluyorsunuz. Taş Oyma Festivali’nin oyma heykellerinin bulunduğu bahçe ve Río Suarez ve Chicamocha kanyonundaki muhteşem seyir de kaçırmayın diyebileceğimiz önemli noktalardan.

Barichara’ya yapacağınız uçak yolculuğunda inebileceğiniz en yakın havaalanı Palonegro Uluslararası Havaalanı. Havaalanı Kolombiya’nın  Bucaramanga şehrinde yer alıyor ve şehre 137 kilometre mesafede bulunuyor. Otobüs, taksi ve kiralık araç alternatifleriyle transfer yapabiliyorsunuz.