Bardakçı Koyu Otelleri Ara

En uygun Bardakçı Koyu otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Bardakçı Koyu otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Bardakçı Koyu Hakkında

Hiç kuşkusuz Bodrum’da tatil yapmak ve konaklamak için eşsiz yerlerin başında gelen Bardakçı Koyu, tarihi Bodrum Kalesi manzarasıyla büyülüyor. Bardakçı Koyu, ünlü sanatçı Zeki Müren’in eskiden denize girmekten en fazla keyif aldığı yerlerden biriydi. Bu özelliğinden ötürü koyun Zeki Müren hayranları için yeri çok daha farklı şüphesiz. Merkezden bineceğiniz teknelerle yaklaşık 10 dakikada Bardakçı Koyu’na gelebilirsiniz. Koyun suyu son derece berrak ancak yaz aylarında dahi serinliğini büyük ölçüde koruyor. Temizliği sayesinde mavi bayrak alan koyun çevresinde ayrıca konaklayabileceğiniz lüks ve büyük tatil köyleri yer alıyor.

Bardakçı Koyu’ndaki ultra her şey dahil konseptte hizmet veren otellerde gün boyu süren animasyonların tadını çıkarabilir, tesislerin özel plajından denize girebilirsiniz. Koydaki otellerde bulunan açık ve kapalı restoranlar, masaj salonları, lobi barlar ve hamamlar sayesinde muhteşem bir tatil geçirebilirsiniz. Tesislerin hemen önünde konumlanan plajda değişik su sporlarını deneyebilir, saunada üzerinizdeki yorgunluğu atabilir veya masa tenisi ve bilardo oynayabilirsiniz. Eğer fotoğrafçılığa ilginiz varsa, Bodrum’un beyaz renkli geleneksel evleri arasında gezerek muazzam kareler yakalayabilirsiniz.

Bodrum Milas Havalimanı’na indikten sonra Bardakçı Koyu’na servis veya taksiyle transfer hayli rahat. Üstelik havalimanı ve koy arasındaki mesafe fazla değil ve bu sayede kalacağınız otele kısa sürede giriş yapabilirsiniz. Bardakçı Koyu’ndaki bazı otellerde canlı müzik gösterileri ve DJ performansları da düzenleniyor. Böylelikle koyda tatil yaparken akşam saatlerinde de hayli keyifli ve eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.   

Bardakçı Koyu Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Kasım Temmuz 224,80 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.