Baraka House

Kemer, Antalya
Baraka House Genel
Baraka House Genel
Baraka House Genel
Baraka House Genel
Baraka House Genel
Image More +37 fotoğraf
Baraka House
Ulupinar Koyu Cirali Mevkii Kemer, Antalya

Antalya’nın Kemer ilçesindeki portakal kokulu kasabalardan Çıralı’da yer alan Baraka House, dört bir tarafı efsaneleşmiş tarihi ve doğal güzelliklerle çevrili. Plaja 5 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan işletme, müşterilerine sunduğu ücretsiz kahvaltı, otopark ve yüksek hızlı internet seçeneklerinin yanı sıra bisiklet kiralama ve araç kiralama gibi olanaklarını da içerisinde barındırıyor.

Havaalanında karşılama, gidiş ve dönüş ulaşım hizmetlerinin otel bünyesinde verilmesiyle müşterilerinin tüm beklentilerini karşılayan işletme, konumu itibariyle oldukça sessiz ve hoş bir yerde bulunuyor. Otelin bahçesinde bulunan çeşit çeşit narenciye meyvesi ağaçları ve limon kokuları eşliğinde sabahın ilk ışıklarına gözlerinizi açtığınız anda kendinizi oldukça rahatlamış hissedeceksiniz. Süit ve aile odaları, güler yüzlü personeli ile misafirlerini ağırlayan Baraka House, tüm istek ve dileklerinizi karşılamak adına iş seyahatleriniz için de kullanabileceğiniz toplantı odaları sayesinde misafirleri için uygun çalışma ortamı yaratıyor.

Tüm odalarda bulunan buzdolabı, klima, mikrodalga fırın ve küçük bir mutfak ile tatil boyunca konforlu bir şekilde hareket edebilir, sigara içilmeyen odaları tercih ederek bu yerin tadını çıkarabilirsiniz. Otele yakın ücretli ve ücretsiz plajlara 10 dakikalık kısa bir yürüyüş mesafesinin ardından ulaşabilir, yine sahil yolu üzerindeki restoran ve barlarda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Çıralı merkezine 1,9 km

Oda Bul

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x