Baltürk Hotel Sakarya

Adapazarı, Sakarya
Baltürk Hotel Sakarya Genel
Baltürk Hotel Sakarya Genel
Baltürk Hotel Sakarya Genel
Baltürk Hotel Sakarya Genel
Baltürk Hotel Sakarya Genel
Image More +55 fotoğraf
Baltürk Hotel Sakarya
Yahyalar, Ankara Cd. No:53, 41200 Adapazarı/Sakarya Adapazarı, Sakarya

Sakarya'nın merkezindeki konumu, iç dizaynı ve modern olanaklarıyla dikkat çeken Baltürk Hotel Sakarya misafirlerine konforlu ve seçkin bir tatilin kapılarını aralıyor. Samimi atmosferi ve güler yüzlü personelleriyle hizmet veren otel iş seyahatleriniz ve ailenizle geçireceğiniz tatiller için ideal. 

Otelde standart, comfort ve house suit seçenekleriyle toplam 47 oda bulunuyor. Şehir manzaralı odaların tamamı lüks mobilyalarla, konforlu bir tatil geçirmeniz için özenle hazırlanmış. Sigara içilebilir veya içilemez tercihi yapabileceğiniz odalarda yer alan ücretsiz Wİ-Fİ ve LCD TV sayesinde en sevdiğiniz programları ve uluslararası kanal yayınlarını izleyebilirsiniz.

Otelin ücretsiz açık büfe kahvaltıları sayesinde güne enerjik bir başlangıç yapabilir, akşam yemeklerinde ise usta şefler tarafından titizlikle pişirilen seçkin yemekleri tadabilirsiniz. Büyük restoranda dostlarınızla geçirmek istediğiniz özel günlerinizi ve her türlü yemekli etkinliğinizi organize edebilirsiniz. Sauna ve fitness salonu da otelin olanakları arasında.

İş seyahatlerinizde kullanabileceğiniz bir konferans alanına sahip olan otelde balo salonu da mevcut. Otel, Cengiz Topel Havaalanı'na 48 kilometre uzaklıkta konumlanıyor. Araba kiralama ve havaalanı servisi hizmeti veren otelde özel araçlarıyla seyahat eden misafirlerin kullanabileceği bir ücretsiz otopark var. 

 

Sapanca merkezine 17,3 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

1+1
1+1 Suite Oda Suit
Standart
Standart Oda
Suite
Suite Oda Suit
Superior
Superior (İptal Edilemez) Oda
Superior
Superior Oda
Suite
Suite Oda (İptal Edilemez) Suit
Suit
Standart Suit
Comfort
Comfort (İptal Edilemez) Oda
Suit
Suit Oda
1+1
1+1 Suit

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x