Balıktaşı Hotel

Altınordu, Ordu
Balıktaşı Hotel Genel
Balıktaşı Hotel Genel
Balıktaşı Hotel Genel
Balıktaşı Hotel Genel
Balıktaşı Hotel Genel
Image More +12 fotoğraf
Balıktaşı Hotel
Güzelyalı, Bülent Ecevit Blv. No:319, 52100 Altınordu/Ordu Altınordu, Ordu

Balıktaşı Hotel, Ordu'nun merkezi Altınordu'da yer alıyor. Kaliteli ve konforlu bir tatil geçirirken şehirden kopmak istemiyorsanız tam size göre olan otel, güler yüzlü ve deneyimli personelleriyle 24 saat kesintisiz hizmet veriyor. Otel, ailenizle geçirmek istediğiniz tatiller ve stresinizi azaltmak için yapacağınız hafta sonu kaçamakları için oldukça uygun. 

Standart ve suit seçenekleriyle toplam 48 odası bulunan otelin bütün odaları sizlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak biçimde hazırlanmış. Sade ve şık döşenmiş konforlu odalarda standart olarak duşakabinli banyo, mini bar, televizyon ve telefon bulunuyor. Deniz ve doğa manzaralı odalar sessiz sakin bir tatil için ideal. Otelde sabah kahvaltılarınızı edebileceğiniz ve akşam yemeklerinizi yiyebileceğiniz iki adet restoran mevcut. Otelin açık havuzunda Karadeniz'in güzel manzarasını izlerken suyun tadını çıkarabilir, keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Tatilinizi yaparken sağlıklı yaşamınızdan kopmak istemiyorsanız otelin fitness salonunda sporunuzu yapabilir, ardından saunayı kullanarak rahatlayıp gevşeyebilirsiniz.

Trabzon Havaalanı'na 160 kilometre uzaklıkta konumlanan Balıktaşı Hotel'de özel araçlarıyla seyahat eden misafirlerin güvenle kullanabileceği bir ücretsiz otopark var. Otel iş seyahatleri düzenlemek isteyen misafirlerin kullanabileceği bir konferans salonuna sahip.

Ordu merkezine 2,8 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x