Balıktaşı City Otel

Altınordu, Ordu
Balıktaşı City Otel Genel
Balıktaşı City Otel Yeme / İçme
Balıktaşı City Otel Yeme / İçme
Balıktaşı City Otel Spa / Sağlık
Balıktaşı City Otel Spa / Sağlık
Image More +15 fotoğraf
Balıktaşı City Otel
Şirinevler, Atatürk Blv. No:326, 52200 Altınordu/Ordu Altınordu, Ordu

Balıktaşı City Otel, mavi ve yeşilin buluştuğu Ordu'nun tam merkezinde konumlanıyor. Otel, ailesiyle konforlu bir tatil geçirmek ya da hafta sonu kaçamaklarıyla iş hayatının stresinden uzaklaşmak isteyenler için oldukça iyi bir seçenek. Güler yüzlü personelleri ve birçok modern olanağıyla harika anılar biriktirebileceğiniz otel, yılın her döneminde siz değerli misafirlerini ağırlamak için hazır bekliyor.

Otelin standart ve suit seçenekli odalarının tamamının zemini halı ile döşenmiş ve odalar ahşap mobilyalarla dekore edilmiş. Konaklamanız sırasında ihtiyacınız olabilecek her şeye erişebileceğiniz odalarda standart olarak klima, mini bar ve LCD televizyon var. Otelin her alanından ücretsiz Wİ-Fİ erişimi sağlayabilirsiniz. Otel Karadeniz'in leziz yemeklerini tadabileceğiniz bir restorana sahip. Otelde kadın ve erkekler için belirli günlerde yararlanabileceğiniz spa merkezi, sauna ve Türk hamamı hizmetleri veriliyor. Profesyonel personellerin çalıştığı masaj salonu yorgunluğunuzu üzerinizden atmanız ve daha keyifli bir tatil geçirmeniz için muhteşem bir imkan.

İş seyahatleriniz için bir konferans alanı da bulunan Balıktaşı City Otel'de arabalarınızı park edebileceğiniz bir otopark da mevcut. Otel, Ordu-Giresun Havaalanı'na 18 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Ordu merkezine 1,9 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x