Bahri Hotels Vadi

Ardeşen, Rize
Bahri Hotels Vadi Genel
Bahri Hotels Vadi Genel
Bahri Hotels Vadi Genel
Bahri Hotels Vadi Genel
Bahri Hotels Vadi Genel
Image More +10 fotoğraf
Bahri Hotels Vadi
Ardeşen-Çamlıhemşin Yolu Üzeri, 4.km No 9, 53400 Rize Ardeşen, Rize

Vadi Hotel Karadeniz'in yemyeşil doğasına en yakından tanık olabileceğiniz Rize'nin Ardeşen ilçesinde Fırtına Deresi'nin hemen yanında konumlanıyor. Şehir merkezine 4 kilometre uzaklıkta bulunan tesis havaalanına ulaşım için servis seçeneği sunuyor. Özel araçla seyahat eden konukları için ücretsiz otoparka sahip olan otel aynı zamanda araç kiralama hizmeti de veriyor.

Birbirinden şık 28 odasıyla konuklarını ağırlayan Vadi Hotel yeşil ve mavinin birbirine karıştığı orman ve dere manzarasıyla misafirlerine büyüleyici bir tatil deneyimi vadediyor. Tesisin odalarında televizyon ve klima bulunuyor. Otelin her bölgesinden erişim sağlayabileceğiniz ücretsiz internet bağlantısı mevcut. Usta aşçıların hazırladığı yemeklerle birbirinden farklı birçok lezzeti tadabileceğiniz kapalı restoran ise 24 saat açık. Alakart hizmet veren restoranda yemeklerinizi yerken Fırtına Deresi'nin büyüleyici manzarası da sizlere her daim eşlik edecek. Tesisin geniş terası rahatlatıcı bir gün geçirdikten sonra dostlarınızla edeceğiniz uzun sohbetler için oldukça ideal. Otelde konukların özel ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir market de var.

Vadi Hotel; Karadeniz'in doğasına doymak, tüm yıl biriken stresten kurtulmak ve rahatlamak isteyen tatilciler için harika bir fırsat.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ekonomik
Ekonomik Oda
Standart
Standart Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x