B B Butik Hotel

Dalyan, Ortaca, Muğla
B B Butik Hotel Genel
B B Butik Hotel Genel
B B Butik Hotel Havuz
B B Butik Hotel Havuz
B B Butik Hotel Havuz
Image More +35 fotoğraf
B B Butik Hotel
Maraş Mah. 115 sok. No:12 48840, Dalyan / Muğla Ortaca, Muğla

B B Butik Hotel doğası, tarihi ve İztuzu Plajı'yla dikkatleri üzerine çeken bir Akdeniz kasabası olan Dalyan'ın merkezine yürüme mesafesinde bulunuyor. Kalabalıktan uzaklaşmak ve huzurlu bir tatil deneyimi yaşamak isteyenler için harika bir seçenek olan bu tesis, geniş odalarıyla siz değerli konuklarının bütün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde düzenlenmiş. 8 odalık kapasitesiyle aile sıcaklığı hissettiren tesis son derece sevimli ve samimi bir dekorasyona sahip.

Bütün odalarında balkon bulunan B B Butik Hotel minik bahçesi, açık havuzu, restoran ve barındaki birçok lezzetli yiyecek ve içecek seçeneğiyle sizlere bol bol dinlenme ve keyifli zaman geçirme fırsatı sunuyor. 

Araba kiralama hizmeti veren B B Butik Hotel'in kendine ait bisikletlerini ücretsiz kullanmak da mümkün. Ayrıca tesiste iş seyahatlerinizde düzenleyeceğiniz toplantılar için oldukça uygun bir konferans salonu da var. 

B B Butik Hotel Akdeniz'in keyifli akşamlarını yaşamak, Dalyan'ın tarihi bölgelerini gezmek, Caretta Carettalarla tanışmak ve tekne turları düzenlemek isteyen misafirleri için kapılarını sonuna kadar açıyor.

Dalyan merkezine 0,3 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Suite Oda Suit
Standart
Standart Oda
Garden
Garden Oda
Honeymoon
Honeymoon Suit
Roof
Roof Studio Suite Suit
Family
Family Suit

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x