Turnhout Otelleri Ara

En uygun Turnhout otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Turnhout otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Turnhout Hakkında

Belçika’da Antwerp eyaletine bağlı küçük bir şehir olan Turnhout yaklaşık 50.000 nüfusa sahip. Hollanda’nın Breda şehrine 30, Eindhoven’a ise 40 kilometre mesafede olan şehir Antwerp’in doğusunda bulunuyor. Kentte Flamanca konuşuluyor ve kültürel bağından dolayı Kempen bölgesinin başkenti olarak görülüyor.

Turnhout’u en bilinir yapan özelliği dünyanın en büyük oyun kartı firmasının burada bulunması. Şehrin merkezindeki müzeye dönüştürülmüş eski bir fabrika binasında, şehirle bütünleşen oyun kartlarının tarihsel gelişimini görebiliyorsunuz. Oyun Kartları Müzesi’nin yanında daha birçok ilginç müze göreceğiniz ve hareketli bir etkinlik ajandasına dahil olacağınız şehirde gezmekten keyif alacağınız bir de su kalesi bulunuyor. Tarihi 12. Yüzyıla kadar uzanan Brabant Dükleri Şatosu, şehrin ana kilisesi olan Aziz Peter Kilisesi de göreceğiniz en güzel Gotik yapıların rotasını oluşturuyor. Restoranları, kafeleri ve kalabalık alışveriş caddeleriyle renkli bir şehir olan Turnhout’u gezebileceğiniz en güzel zaman yaz ayları. Sıcak ve kurak geçen bu aylarda şehir merkezine kurulan açık pazarlardan alışveriş yapabiliyor, parklarda sergilenen antikalar arasında dolaşabiliyor ve meşhur Carillon konserlerini izleyebiliyorsunuz. Kentin doğa yürüyüşleri için harika bir rota çizdiğini, egzoz dumanı solumadığınız caddelerine en çok da bisikletlerin hakim olduğunu söylemeden geçmeyelim.

Kente havayoluyla gelişlerinizde inebileceğiniz en yakın alan 42 kilometre mesafede bulunan Antwerp Uluslararası Havalimanı. Şehrin tam ortasında ve turistik her noktanın yakınında konumlanan tren istasyonundan, Antwerp’e ve yakındaki diğer şehirlere düzenli seferler mevcut. Araçla E34 no’lu otoyolunu izleyerek ve tabelaları takip ederek, ya da otobüse binerek de tüm şehirlere ulaşabiliyorsunuz.