Aysev Hotel

Alanya, Antalya
Aysev Hotel Genel
Aysev Hotel Genel
Aysev Hotel Genel
Aysev Hotel Genel
Aysev Hotel Genel
Image More +21 fotoğraf
Aysev Hotel
Saray Mah.Guzelyali Cad. No :2 Kleopatra, Alanya/Antalya Alanya, Antalya

Sahil ile iç içe bir konumda bulunan Aysev Hotel, Antalya ilinin Alanya ilçesinde yer almakta. Şehir merkezine 3 kilometre uzaklıkta yer alan işletme, ayrıca bölgedeki tüm tarihi ve turistik mesafelere kısa bir yürüyüş mesafesinde konumlandırılmış. Denize sıfır manzaralı, geniş ve ferah odaları ile konaklama süresi boyunca oldukça rahat hissedebileceksiniz.

İşletmenin iş seyahatine çıkan ziyaretçiler için düşündüğü odalardaki çalışma masaları ve toplantı odaları ile kendinizi iş yeriniz konforunda bir çalışma ortamında bulabilirsiniz. Ayrıca çocuklu ailelere özel ilave yatak ve karyolalar sayesinde burada ailecek keyifli vakit geçirme şansını yakalayabileceksiniz.

İşletme bünyesinde her sabah açık büfe kahvaltı imkânı ve 24 saat boyunca hizmet veren ücretli restoran sayesinde yöresel yemeklerin tadını çıkarabilir, çerez ve alkollü-alkolsüz içeceklerin bulunduğu kahve barı imkanından da faydalanabilirsiniz. Otel dışı vakit geçirmek isterseniz, bölgenin meşhur Damlataş Mağarası’na 3 dakikalık bir yürüyüş mesafesinin ardından ulaşabilir ya da cadde üzerinde bulunan restoran, kafe ve barları ziyaret edebilirsiniz.

Alanya merkezine 1,4 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x