Aykut Palas Otel

İskenderun, Hatay
Aykut Palas Otel Genel
Aykut Palas Otel Genel
Aykut Palas Otel Genel
Aykut Palas Otel Genel
Aykut Palas Otel Yeme / İçme
Image More +13 fotoğraf
Aykut Palas Otel
Çay.Mah. Ulucami Cad. 98.sk No:22 İSKENDERUN/Hatay İskenderun, Hatay

Aykut Palace Hotel, İskenderun şehir merkezinde misafirlerine ekonomik bir konaklama seçeneği sunuyor. 1964 yılından beri hizmet veren otel 2003 yılında yeniden inşa edilmiş 3. kuşak bir aile işletmesi. 45 odasıyla hizmet veren otelde tek kişilik, çift kişilik ve üç kişilik oda seçenekleri bulunuyor. Odalarda misafirlere standart olarak ücretsiz Wi-Fi, kasa, klima, odaya özel banyo, havlu, banyo bukleti saç kurutma makinesi, mini bar gibi imkanlar sunuluyor. Konaklayan misafirler ayrıca 24 saat oda servisi ve uyandırma servisi gibi hizmetlerden de faydalanabiliyorlar.

Oda kahvaltı hizmet veren otelde misafirleri her sabah yöresel ürünlerle zenginleştirilmiş lezzetli açık büfe menüleri karşılıyor. Öğlen ve akşam yemeklerinde ise otelin restoranı Türk mutfağından zengin bir seçkiye sahip A la Carte menüsüyle misafirlere hizmet veriyor.

İskenderun merkezinde hizmet veren otel, merkezi konumuyla da çok cazip. Şehirlerarası otobüs terminaline 90 metre İskenderun sahiline ise 200 metre uzaklıkta bulunan otelden şehir merkezinin hemen her noktasına maksimum 10 dakikalık bir araba yolculuğuyla ulaşmak mümkün. Misafirler otele Hatay Havaalanı'ndan 45 km'lik bir yolculukla ulaşabiliyorlar.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Oda
Standard
Standard Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x