Avellaneda Otelleri Ara

En uygun Avellaneda otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Avellaneda otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Avellaneda Hakkında

Arjantin’de Buenos Aires eyaletinin güneyinde bir liman şehri olan Avellaneda’nın kurulması 1850’li yıllara dayanıyor. Geçen süre boyunca ülkenin önemli bir sanayi ve ticaret merkezine dönüşen şehir, Riachuelo Nehrinin üzerinden geçen birçok köprüyle Buenos Aires eyaletine bağlanıyor.

Kent ülke ekonomisi için önemli bir pazar olup, Buenos Aires’in toptancılık ve perakende merkezi konumunda. Çiftlik ürünleri, hububat işlemeciliği, tekstil fabrikaları, metalürji tesisleri ile petrol rafinelerinin hareketli bir sanayi oluşturduğu kentte, eyalete bağlantı sağlayan otobüs ve raylı sistemden oluşan modern toplu taşıma ağları da yaygın kullanılıyor. Kent turizmini canlı tutan ise Arjantin’in en ünlü futbol takımlarından Club Sportivo Dock Sud, Independiente ve Racing kulüplerinin ev sahibi olması. Maç dönemlerinde stadyumların dolup taştığı şehirde sosyal yaşam da hızlı. Tiyatrolar, müzeler ve sergiler açısından da zengin bir şehir olan Avellaneda’da Passion Museum Boquense’de tarihle ilgili bilgi edinirken, Güzel Sanatlar-Caminito Müzesi’nde de ilginç bir açık hava sanat pazarını gezebiliyorsunuz. Caminito Müzesi ücretsiz tango gösterileri izlemek için en ideal şehir noktalarından. Avellaneda Tabiat Koruma Alanı bölgede yaşayan bitki ve hayvanlarla tanışacağınız bir alan ve bir yandan sessizliği dinliyor, bir yandan da şehrin doğasıyla tanışıyorsunuz. 2009 yılında kurulan ulusal üniversiteyle birlikte, genç nüfusun çoğalmasıyla uyumayan aktif bir şehre dönüşen Avellaneda’da restoran ve barların olduğu renkli caddeler de çoğunlukta.

Kente havayoluyla gelmek isterseniz uluslararası ve iç hat uçuşlarının yapıldığı en yakın havalimanıJorge Newbery Havalimanıolup, Avellaneda'nın merkezine 14 kilometre mesafede bulunuyor.