Hajduszoboszlo Otelleri Ara

En uygun Hajduszoboszlo otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Hajduszoboszlo otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Hajduszoboszlo Hakkında

Doğu Macaristan’da Great Plain bölgesinde bulunan termal kaplıcalarıyla ünlü tatil merkezi Hajduszoboszlo ‘romatizmanın kutsal şehri’ olarak anılıyor. 1972 yılında termal suların bulunmasıyla ve başta kemik, jinekolojik hastalıklar olmak üzere birçok hastalığa olumlu etkisinin kanıtlanmasıyla cazibesi artan şehirde onlarca modern turistik tesis yer alıyor. Şehirdeki bu tesisler Avrupa’nın da en termal komplekslerinden sayılıyor. 30 hektara yayılan tıbbi ve termal banyolar spa, açık kapalı buharlı havuzlar, Aquapark gibi hamam kompleksleri içinde bulunuyor.

Şifa aramak için gelenlerin oluşturduğu sağlık turizminin aktif olduğu şehirde, kaplıca tesislerinin yanında çevrede de görülecek yer de var. Macaristan’ın en büyük kentlerinden Debrecen, Hajduszoboszlo’ya oldukça yakın. Üniversite kenti olduğu için cıvıl cıvıl bir ortama sahip şehirde her ağustos ayında oldukça eğlenceli aktiviteler sunan Çiçek Karnavalı düzenleniyor. Eğer denk gelirseniz karnaval boyunca şehrin caddelerinde çiçeklerle süslenmiş vagonların gezindiğini görüyorsunuz. Kentin ağaçlık alanındaki hayvanat bahçesini ve ana meydandaki büyük tapınağı da gezebiliyorsunuz.

Doğa sporları seviyorsanız Hajduszoboszlo ziyaretinizde 80.000 hektar alana kurulan Hortobagy doğal yaşam alanında kuş gözlemciliği ve fotoğrafçılık yanında, trekking de yapabiliyorsunuz.

Macaristan Hajduszoboszlo’ya uçakla yapacağınız seyahatlerde inebileceğiniz en yakın havaalanı Debrecen International Airport. Hajduszoboszlo’ya, 26 kilometre uzaklıktaki alandan otobüsler, taksiler ve havayolu şirket – otel transferleri ile ulaşabiliyorsunuz.