Atlas Otel Erzurum

Yakutiye, Erzurum
Atlas Otel Erzurum Genel
Atlas Otel Erzurum Genel
Atlas Otel Erzurum Genel
Atlas Otel Erzurum Genel
Atlas Otel Erzurum Genel
Image More +19 fotoğraf
Atlas Otel Erzurum
Rabiaana Mah, Tahtacılar Sk. NO:21, 25200 Yakutiye/Erzurum Yakutiye, Erzurum

Erzurum Kalesi ve Erzurum Arkeoloji Müzesi'ne sadece 10 dakika yürüyüş mesafesinde şehrin merkezi bir noktasında yer alan Atlas Otel, 54 tane sigara içilmeyen modern ve şık tasarımlı odasıyla hem iş hem de tatil seyahatleri için tercih edebileceğiniz bir tesis.

Otelin odalarında rahat bir konaklama için geniş yataklardan donanımlı banyoya, büyük ekran LCD TV'den ücretsiz kablosuz internet ve 24 saat oda servisine kadar her türlü olanak konuklara sunuluyor.

Oda kahvaltı konseptiyle çalışan otelde yöresel lezzetler ve taze ürünlerle açık büfe kahvaltılar tadabilir; akşam yemeklerinde ise Erzurum'un sevilen yöresel tatları, ızgara çeşitleri, Doğu Anadolu'nun et ve sebze yemeklerini gibi pek çok seçenek bulabilirsiniz.

Günlük kat hizmetleri ve 24 saat açık resepsiyon hizmeti de sağlayan tesiste ücretsiz otoparktan da faydalanabilirsiniz. Atlas Otel’den Rüstem Paşa Kervansarayı 5 dakika, Ulu Camii ve Çifte Minareli Medrese 8 dakika, Erzurum İç Kalesi 10 dakika, Erzurum Arkeoloji Müzesi ve Üç Kümbetler 15 dakika, Erzurum Devlet Tiyatrosu ve Yakutiye Medresesi 20 dakika, Atatürk Evi Müzesi ise sadece 24 dakika yürüme mesafesinde.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Standart Oda
Twin
İki Ayrı Yataklı Oda
Double
Double Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Double Oda
Üç
Standart Standart

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Önemli UyarılarÖnemli Uyarılar

Bu otel girişte evlilik cüzdanı talep etmektedir. Eksik olması durumunda otel rezervasyonu tek taraflı iptal edebilmektedir.

Çift konaklamalarında evlilik şartı aranmaktadır.

Yakınındaki Oteller

x