Ataköy Otelleri Ara

En uygun Ataköy otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Ataköy otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Ataköy Hakkında

İstanbul’un Avrupa yakasında kurulan ve genellikle sitelerden meydana gelen Ataköy, Bakırköy’e bağlı bir semt. Ataköy Marina ve alışveriş merkezleriyle göz dolduran semtin kuruluşu 1980’li yılların ortalarına dayanıyor. Birbiri ardına inşa edilen siteler sayesinde gelişen semtte günümüzde 40 binin üzerinde kişi yaşamını sürdürüyor. Bahçelievler’e bağlı Şirinevler Mahallesi ile komşu olan Ataköy, farklı muhtarlıklar tarafından yönetilen kısımlardan meydana geliyor.  

Ataköy’e metrobüs ve otobüs hatlarını kullanarak kolayca gelebilir, dilerseniz metro bağlantılarından yararlanarak da hızlıca semte ulaşabilirsiniz. Özellikle son yıllarda yükselen konut projeleriyle adı birlikte anılan Ataköy’de sosyal olanaklar hayli gelişmiş durumda. Semtte bisikletinizle sahilde dolaşabilir, spor yapabilir ve tiyatro, konser ve sahne gösterisi gibi sanatsal aktivitelere katılabilirsiniz.  

D100 karayolunun hemen bitişiğinde yer alan Ataköy’e havalimanından otobüs veya taksiler sayesinde hızlıca gelebilirsiniz. Esenler Otogarı ise yine yakın sayılabilecek konumuyla Ataköy’ün diğer şehirlerle bağlantısını kolaylaştırıyor. Semtte marina civarındaki otellerde kalarak akşam saatlerinde sahilde gezintiye çıkabilirsiniz. Ancak bu bölgede bulunan ve deniz manzarası olan otellerin daha pahalı olabileceğini unutmayın. İç kesimlerde ve Şirinevler gibi komşu semtlerdeki otellerin gecelik konaklama ücretleri ise genellikle daha uygun olabiliyor.

Ataköy Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Kasım Temmuz 224,80 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.